Kvak.com

Trenutek resnice

četrtek, 11. marec 2010

Jonas Žnidaršič se je znebil dolge brade, Trenutek resnice bo vodil obrit in urejen

Jonas Žnidaršič,Trenutek resnice,Artur Štern
Jonas Žnidaršič se je le znebil goste dolge brade, ki jo je gojil zadnjih nekaj mesecev. Namigovalo se je namreč, da bo voditelj vsaj prvo oddajo v novi sezoni psihološkega šova Trenutek resnice vodil obdarjen s sivimi kocinami, vendar se je odločil drugače. Sicer pa naj bi v prvi oddaji nastopil nihče drug kot Artur Štern. (vir: Nova)
Več
torek, 19. januar 2010

Trenutek resnice: TV3 baje ni hotel Jonasa, njegovo vrnitev zahteval eden od glavnih sponzorjev oddaje?

Jonas Žnidaršič,Trenutek resnice,Prebrisani,Prepisani
Jonas Žnidaršič je v svojem blogu pred kratkim zapisal, da se je zelo branil še drugo sezono voditi oddajo Trenutek resnice, vendar so ga "prepričali". Zanimiva zgodba pa naj bi se pletla v ozadju Jonasove vrnitve na male zaslone: programski direktor TV3 Amir Mureškić voditelja menda ni želel angažirati, "ker naj bi se Jonas med prvo serijo oddaj vedel neprofesionalno in neresno." A pred kamero ga je želel videti eden od glavnih sponzorjev oddaje, Engrotuš. S podjetja naj bi poklicali direktorico TV3 in "ji zabičali, da mora vodenje Trenutka resnice spet prevzeti Jonas Žnidaršič". Sicer pa se Jonas te dni ukvarja s produkcijo spletne oddaje Prepisani (projekt se je v začetku imenoval Prebrisani) - projekt, financiran iz davkoplačevalskega denarja (50.000 evrov) bi se moral zaključiti do aprila letos, zaenkrat pa je možen le ogled špice. (vir: pozareport.si)

Več
petek, 15. januar 2010

Trenutek resnice se spomladi vrača za male zaslone - voditelj bo zopet Jonas!

Trenutek resnice,Jonas Žnidaršič
Jonas Žnidaršič je na svojem blogu razkril, da se kmalu vrača kot voditelj oddaje Trenutek resnice na TV3: "Ker sem zadnje mesece zelo nerazpoložen za kakršnokoli nastopanje pred televizijskimi kamerami, (pišem nadaljevanko in imam dolgo brado, remember?,) sem se dela zelo branil, a so me prepričali." (vir: Jonas Zapisi)


Več
ponedeljek, 18. maj 2009

Trenutek resnice - je sobarica Ljubica kradla po hotelskih sobah?

Trenutek resnice,Jonas Žnidaršič,Ljubica Šedivy
V današnji oddaji Trenutek resnice bo nastopila Ankarančanka Ljubica Šedivy. Kot vsem tekmovalcem v kvazi-psihološki oddaji, bo Jonas tudi Ljubici postavljal provokativna vprašanja: med drugim to ali je kdaj kaj ukradla, medtem ko je delala kot sobarica in ali so o njej kdaj krožile govorice, da se za denar prostutuira v Trstu. Mimogrede, vse pretekle oddaje si lahko v celoti ogledate na spletni strani TV3 - vključno z razvpito prvo oddajo, v kateri je nastopil Jože, mož zmagovalke Kmetije, Cirile.  Več
torek, 16. avgust 2005

Trenutek Resnice: Pijte ga s Taro!

tara reid
Prišel je trenutek resnice: ga nesete več vi ali razvpita Tara Reid? Kliknite tukaj in izvejte! Več