Kvak.com

Sonja Plešnar

torek, 20. maj 2014

Sonja Plesnar: Znane Slovenke, ki bi jim pasal kak kilogramček več

Ula Furlan,Maja Malnar,Iris Mulej,Sabina Remar,Sonja Plešnar,Tjaša Kokalj
Kar nekaj slovenskih zvezdnic je, ki zaradi majhne telesne teže ne delujejo preveč zdravo:

- Maja Malnar, ki je nekoč trpela za anoreksijo, spet vzbuja pozornost s slikami, na katerih je videti povsem koščena. Sama zanika, da bi spet imela težave.

- Iris Mulej je v zadnjih letih opustila treninge, s tem pa izgubila tudi precej mišične mase. Mnogi so mnenja, da je manekenka sedaj videti presuha. Podobno je tudi z njenima manekenskima kolegicama Sabino Remar in Tjašo Kokalj.

- Ula Furlan ima očitno dobre gene, saj pravi, da se sploh ne more zrediti.

- že kar nenaravno suha je tudi modna kreatorka Sonja Plešnar, ki pa je morda še bolj znana po svojem plastičnem videzu.

  (vir: Slovenske novice) Več
nedelja, 23. marec 2014

Sonja Plešnar toži Mercator - zaradi jagod!

Sonja Plešnar
Sonja Plešnar je kreatorka in pevka, ki pozornost vzbuja predvsem s svojim "plastičnim" videzom, občasno pa tudi s kakšnimi bizarnimi izjavami. Tako je Plešnarjeva sedaj povedala, da toži najboljšega soseda, ki naj bi ji pokvaril valentinovo: "Tožim Mercator, ker sem se zastrupila z njihovimi jagodami, in to za valentinovo. Zaradi te zastrupitve sem bila dvakrat na urgenci – prvič mi je zdravnik predpisal ospen, ko sem bila drugič tam, ker se nisem počutila nič boljše, pa je drug zdravnik ugotovil, da sem na ospen alergična! Rekel je, da če bi prišla dve uri kasneje, bi me lahko odnesli samo še na britof. ..." (vir: podalpami.si) Več
torek, 9. avgust 2011

Sonja Plešnar - kreatorka posnela prvo pesem, njen mentor pa poslanec Barovič

Sonja Plešnar,Galeb,Urška Čepin,Bogdan Barovič
Sonja Plešnar, najbolj znana kot modna kreatorka in prijateljica Urške Čepin s precej bizarnim izgledom, je sedaj postala še pevka. Posnela je pesem Galeb, ki jo je zanjo napisal kar poslanec Bogdan Barovič (SNS). Gospodična trenutno išče sponzorje, da bo lahko lansirala svojo glasbeno kariero in upa na čim več medijske podpore in nastopov. (vir: Nova) Več
ponedeljek, 3. januar 2011

Sonja Plesnar: Urška Čepin ima linijo oblačil s pomenljivim imenom: BU

Urška Čepin,Urša Čepin,Sonja Plešnar
Urška Čepin je ugotovila, da ima smisel za modo, zato se bodo na trgu kmalu pojavila oblačila pod imenom BU, ki jih bo zanjo izdelovala kreatorka in njena prijateljica Sonja Plešnar. Ime BU naj bi pomenilo Beautiful Urška: "Za logotip BU sem se odločila, ker mi je všeč, poleg tega se tudi sama sebi zdim lepa." (vir: Lea)

Več
ponedeljek, 27. december 2010

Sonja Plesnar: Tudi prijateljica Urške Čepin pretiravala z lepotnimi posegi - bizaren video!

Neverjetni video posnetki,Sonja Plešnar,Katarina Kresal
Modna kreatorka Sonja Plešnar je v sodelovanju z Urško Čepin priredila modno revijo, novinarjem pa zatrdila, da bi se v njenih oblačilih zagotovo dobro počutila tudi Katarina Kresal. A več pozornosti kot obleke, je nedvomno pritegnil Sonjin obraz, ki je močno napihnjen in pordel, ustnice pa so bizarno napolnjene; gospa še najbolj spominja na Nadyo Suleman, znano kot mamo rekordnih osmerčkov, ki skuša z lepotnimi operacijami postati podobna Angelini Jolie. (vir: 24ur.com, pozareport.si)
Kliknite tukaj za ogled videa.