Kvak.com

Lara Love

petek, 29. marec 2013

Lara Love: Hannah Mancini - videospot za evrovizijsko skladbo Straight Into Love

Hannah Mancini,Straight Into Love
Na nacionalki so predstavili videospot evrovizijske pesmi Straight Into Love. Poleg pevke Hannah Mancini v spotu nastopajo plesalci skupine Maestro, baletnik Lukas Zuschlag in model Kristjan Lozar. Videospot je posnel režiser Niko Karo, pesem sama pa je doživela tudi nekaj nadgraditev: refren je spremenjen in po Hannahinem mnenju sedaj pesem lepše "teče", spremljevalne vokale pa je dodala Lara Love iz skupine LeeLooJamais. (vir: rtvslo.si)
Kliknite tukaj za ogled videa.
sreda, 25. januar 2012

Lara Love: X Factor: bo sodnica tudi Helena Blagne?

X Factor,Helena Blagne,Anđa Marič,Tomi Meglič,Hannah Mancini,Miha Guštin Gušti,Aleš Uranjek
Znano je že, da bosta X Factor vodila Vid Valič in Peter Poles (Slovenija ima talent), njegovi ambasadorji pa so Alenka Godec, Grega Skočir (Big Foot Mama), Uroš Perič,Alya, Rok Trkaj in Lara Love. Ni pa še jasno, kdo bo sedel med sodniki, ki so strah in trepet tekmovalcev. Ponudbo so menda prejeli Helena Blagne, Anđa Marič, Miha Guštin Gušti, Aleš Uranjek, Tomi Meglič (Siddharta) in Hannah Mancini. Slednja dva sta povabilo zavrnila, medtem ko prva dama slovenske zabavne glasbe svojo odločitev še tehta. (vir: Nova)
Več
torek, 21. junij 2011

Lara Love je oddana!

Lara Love,Lara Šiljevinac,Leeloojamais
V zakonski jarem je skočila 31-letna Lara Šiljevinac, bolj znana kot pevka Lara Love iz skupine Leeloojamais. Poročila se je z dolgoletnim fantom Tadejem Puntarjem. Na poročnem žuru se je plesalo na dalmatinske ritme, lokacija medenih tednov pa ni znana. (vir: Slovenske novice) Več