Kvak.com

Lili Žagar je nova voditeljica Kmetije, Jasna Kuljaj pa "izvisela"

četrtek, 7. julij 2011
Lili Žagar, Kmetija išče lastnika, Jasna Kuljaj, Na zdravje!, Saša Lendero, Ljubezen na seniku, Jože Potrebuješ
Kljub ne najboljšim ocenam na račun njenega vodenja izbora Miss Universe Slovenije 2011, se Lili Žagar vsaj za nekaj mesecev vrača na male ekrane. Nekdanja voditeljica informativne oddaje Svet na Kanalu A, bo po novem vodila resničnosti šov Kmetija išče lastnika. Njena konkurenca bo tako pevka Saša Lendero, ki na TV3 vodi šov Ljubezen na seniku, zanimivo pa je, da se je za mesto Žagarjeve potegovala tudi Janja Kuljaj iz oddaje Na zdravje!, o njenih prizadevanjih pa je producent Jože Potrebuješ izvedel šele iz medijev. (vir: 24ur, zurnal24.si, pozareport.si)
Komentarji:
 1. maša pravi:
  7.7.11 ob 11.00

  simpatična

 2. Manica pravi:
  7.7.11 ob 16.45

  Sama si Lili na Kmetiji zelo težko predstavljam. Že Anja Tomažin ni ne vem kako sodila v to oddajo, Lili pa še manj. Bi morali tudi voditelje prilagoditi oddaji. Lili je Svet dobro vodila, ravno tako je izvrstna voditeljica Anja. Samo na kmetijo mi pa nikakor ne sodita.

 3. MB pravi:
  8.7.11 ob 10.06

  "Manica" se strinjam! Ni večje kmetice kot je Kuljajčka, razkvašena je ko stara kmetica z zizi do popka, obnašanje temu primerno, ta je taprava za kmete...

 4. ixs pravi:
  8.7.11 ob 10.47

  napisala sem komentar Saše Landero.pričakovala sem v oddaji tv3 ljubezen na seniku,,njeno vodenje pod nulo,pa se je pokazala kot prvovrstna voditeljica brez zadržlov,sproščeno,naravno res enkratno vodenje oddaje,še nisem videla v Sloveniji take voditeljice,moram pa priznati da sem prvo nasprotovala njenemu vodenju,poglejte kako se lahko motimo,pustimo se presenetiti in Lili želim veliko uspeha.Zakaj so prvi komentar zbrisali pa ne vem,pa ja ni konkurence v tv postaji pop tv in tv3,povsod gledamo oddaje ki so v slogu resničnosti.

 5. katalenca pravi:
  8.7.11 ob 11.46

  Nobena ne bi bila dobra izbira. Lili je bila na izboru za neko miss grozna. Da pa Jasne ne komentiramo.

 6. Moralist pravi:
  8.7.11 ob 22.49

  Ravno prava za takšno govejo oddajo. Iz vsake banalne malenkosti bo naredila svetovni show in afero - saj to je menda smisel? Še tistega njenega "partnerja" naj vključijo, da bo poročal s terena. A še ni prišparal tistih 400 EUR, da bi punco poročil kot pravi dedec?

 7. bla bla pravi:
  12.7.11 ob 14.15

  Ma dajte no, za tiste tri stavke na Kmetiji, je skoraj vsaka dobra. Pa tudi Lili Žagar!

 8. pero pravi:
  23.7.11 ob 16.15

  Kuljajka bi za to odajo hotla najbrž preveč pokasirat...