Kvak.com

Miss Universe Slovenije 2011 je Ema Jagodič

ponedeljek, 4. julij 2011
Miss Universe Slovenije, Ema Jagodič
21-letna Ema Jagodič je v vlogi Miss Universe Slovenije nasledila znane lepotičke, ki so naslov nosile pred njo: Iris Mulej, Sabina Remar, Tjaša Kokalj, Nataša Pinoza, Anamarija Avbelj in Marika Savšek. Črnolasko iz Ljubljane je izbrala žirija v sestavi Tjaša Kokalj (novinarka in Miss Universe Slovenije 2007), Erik Ferfolja (organizator izbora Mister Slovenije), manekenka Iryna Osypenko, modni frizer Matej Komar in direktor TV Idee Mitja Podgajski.  (vir: rtvslo.si, Lady.si)
Komentarji:
 1. Malena pravi:
  4.7.11 ob 17.11

  Očitno je treba imeti še en šov, ki zapolne luknjo v podhranjenem zabavnem delu programa tvslo in privabi sponzorje, rezultat pa ne briga nikogar.
  Rada bi videla, kako lepotice tekmujejo za naziv najlepše, ne pa smešenja (pod)povprečnih in zakompleksanih deklic pred sošolci, ponosnimi starši (le na kaj?), dedki in babicami.
  Če ne morejo opogumiti res dobrih bab, ki jim je biti misica sramota, naj stvar ukinejo. Saj imamo resničnostne oddaje, kjer izberejo naj manekenko, pa še bolj so zanimive.

 2. Anonimni pravi:
  4.7.11 ob 17.12

  eh..nič ni posebnega...čisto povprečna....veliko drugih punc je bilo lepših...tko kot vedno...vedno je zbrana tista, ki je bogatejša oz. ima bogate straše....bedarija totalna...

 3. bambi pravi:
  4.7.11 ob 22.04

  dolgocasna prireditev,voditeljica,ki ocitno se ni slisala za mikrofon (zakaj,za vraga,je potrebno tako kricati in piskati?!!),zmagovalka pa "kar nekaj".Cedalje slabse je s temi lepotnimi izbori v Sloveniji,ocitno so punce ugotovile,da se jim za neke cenene nagrade res ni treba sramotiti pred celo drzavo.

 4. blbl pravi:
  5.7.11 ob 10.24

  pa kva mate tok prot zmagovalki pejt gor pa dobr hod u petkah pa skos se smej pol pa zmagi pa bom jst rekla d nisi vredn zmage pa d si ful grši od ustalih pol boš pa dračnga mnenja

 5. misa pravi:
  5.7.11 ob 11.06

  ni lepa

 6. Anonimni pravi:
  5.7.11 ob 14.23

  lepotičke? -.-

 7. ja pravi:
  5.7.11 ob 14.35

  ja, na tej sliki deluje, kot bi imela rogovje na glavi, čuden izraz ust in pa ima neprivlačen nos!

 8. JOJ JOJ pravi:
  15.7.11 ob 11.38

  ni lepa skoraj dobena :((((