Kvak.com

Marko Potrč - odhod z radia res prijateljski?

ponedeljek, 27. junij 2011
Marko Potrč, Gregor Bolčina, Denis Avdič, Radio 1
Marko Potrč zapušča Radio 1, namiguje pa se, da naj bi vzrok tičal tudi v dejstvu, da sta glavni zvezdi radia v zadnjem času postala Gregor Bolčina in predvsem Denis Avdić. A Marko vztraja pri tem, da se preprosto podaja na samostojno medijsko pot, pri podvigu pa se mu bo pridružila tudi partnerka Lili Žagar - oba naj bi odšla na spletno televizijo s sedežem na Dolenjskem. (vir: Lea)

Komentarji:
 1. Bednik pravi:
  27.6.11 ob 10.59

  Avdić je 100x bolj zabaven in poslušljiv kot to tabloidno tele. Ne zna drugega kot do amena napihovat brezvezne novičke v svetovne škandale. In ta njegova "partnerka"... a res ni toliko dedca v njem, da bi jo poročil, če jo je že napumpal?

 2. kokoš pravi:
  27.6.11 ob 11.38

  ta potreba po napihovanju stvari mu je najbrž ostala od sveta na kanalu a. najbrž ne more pozabit tiste bojne agresivne muzike iz ozadja ki se vrti ob dobrih in slabih novicah

 3. mima pravi:
  27.6.11 ob 15.20

  Potrč je faca, sama favšija vas je. Ima lep glas, lep je ko sam hudič, pa ni vrag da mu ne bi vse uspelo česar se loti.

 4. lucky pravi:
  27.6.11 ob 20.22

  lahko da je sposoben,je pa ze tako napumpal svoj ego,da se bo vsak cas razpocil.Naj se malo umiri in neha teziti z nekimi kvazi "projekti",ki se potem izkazejo,da to niso.In Lili,ki ji sluzbe kar mecejo za njo,ja kje pa je,lepo vas prosim,no!Naj po medijih razglabljata,ko bo ze kaj narejeno

 5. Maja pravi:
  29.6.11 ob 18.28

  Ne počne drugega, kot da bere rumene novice in na silo duhoviči. Na jetra mi gre, šarmanten glas ni vse.

 6. lucky pravi:
  2.7.11 ob 23.24

  V Sloveniji NI velikih projektov,so samo ljudje,ki zelijo vsak korak v medijih prikazati kot nekaj spektakularnega.Kot na primer vecina slovenskih pevk in "pevk",ki ob vsakem izidu nove pesmi obljubljajo "presenecenja",na koncu pa je vse skupaj le bleda senca cesa omembe vrednega.In da ne bo pomote,gospa Petra,moj komentar ni bil namenjen zaljenju nekoga ali necesa,moti me le pretirana nesamokrticnost dolocenih ljudi!

 7. lojz pravi:
  20.7.12 ob 13.39

  bolj vesel bi bil, da z radija odide policaj avdić, veliki neotesanec in provokator...