Kvak.com

Afera Baričevič: vpletena tretja oseba? Miro Senica naj bi bežal s prizorišča, znani odvetnik že napoveduje tožbe ...

ponedeljek, 28. marec 2011
Miro Senica, Sašo Baričevič, bulmastifi, Dea Baričevič
Dokumenti državnega tožilstva kažejo na to, da je bila v času smrti Saše Baričeviča na Oražnovi 11 tam še tretja oseba. Na to nakazujejo madeži krvi, ki ne pripadajo ne Baričeviču ne policistu Juretu Šušteršiču, ki je bil ranjen v obračunu z bulmastifi. Na madeže krvi je že na dan tragedije opozorila sestra Dea Baričevič, a naj bi jih kriminalisti takrat ignorirali. Dokument vsebuje tudi izjave dveh prič, češ da sta 2. februarja 2010 z Oražnove ulice videli bežati odvetnika Mira Senico - ta naj bi z veliko hitrostjo vozil večji terenski avto črne barve, tožilstvo pa ugotavlja, da je odvetnik "med drugim lastnik tudi terenskega avtomobila znamke Porsche Cayenne/S, črne barve, reg. št. LJ … …" Znani odvetnik se je na novico nemudoma odzval: "Miro Senica bo sodno preganjal vsakogar, ki bo širil lažniv in nizkoten konstrukt. Kar je preveč, je preveč. Stvari so presegle vsakršno mero dobrega okusa. Nikoli v življenju nisem bil ne v stanovanju ne v garaži pokojnega dr. Saše Baričeviča. Tokrat ne bom izbiral sredstev za zaščito svoje osebne integritete in dobrega imena, zato bom proti vsakomur, ki bo tovrstni lažnivi, podli, nizkotni in škodoželjni konstrukt širil, takoj sprožil civilno-pravne in kazenske postopke ne glede na to, ali so to uradne osebe na tožilstvu, tako imenovane priče ali kdorkoli tretji." (vir: pozareport.si)
Komentarji:
 1. meni pravi:
  28.3.11 ob 15.17

  sedaj je vse prepozno,z tem bi se morali soočiti in javno povedati resnico že lani,psi niso nič krivi,kriv je tisti ki je Baričeviču pse vrnil na bilo kak način,ni imel prav,sploh če je vedel da so psi že napadli človeka,tu je vsa zgodba,vrnitev psov.Človek jih ima rad,mora pa na realna tla glede napadalnih psov do drugih,kajti čez čas se psi obrnejo proti tebi.ljudje lahko govorijo,ne morete nas utišati ali nam groziti z tožbo,mi nismo naredili nič,le radi bi da korupcije v Sloveniji ne bi bilo več.

 2. Manica pravi:
  28.3.11 ob 15.40

  Korupcija mora biti kaznovana, in bi v tem primeru vsekakor že moral teči kakšen kazenski postopek. Vendar pa da se po medijih vlačijo stvari, ki nimajo prav nikakršne zveze s tem, je pa milo rečeno neokusno. Pa kaj nas briga kdo je s kom, kako in zakaj, v kakšni zvezi je bil soudeležen. itd, itd.... Vse skupaj me spominja na sceno iz kakšnega filma npr. Gladiator ko so reveži v areni vpili in se drli in zahtevali smrt, sami pa so stradali in delali za vladarje. Vas to na kaj spominja?
  V času ko mi glodamo kosti o takih in podobnih zadevah, nam potiho v parlamentu sprejemajo zakone, katerih posledice čutimo vsi in ki pišejo usodo našim otrokom. Grozno!

 3. eh... pravi:
  28.3.11 ob 19.48

  manica, seveda nas brigajo podrobnosti o pasjem lobiju v visokih krogih! vsak želi vedeti kdo vodi to državo!
  mene pa ta afera prav zabava in verjamem, da pasji lobi v povezavi s senico in kresalovo zares obstaja (poleg očitnega gejevskega in še kakšnega lobija)

 4. nikolina pravi:
  29.3.11 ob 11.08

  Bravo eh.Se strinjam.Mene pa zanima,zakaj Kresalka ni dala lasu za preiskavo o jemanju droge.Jaz, če bi dala že kri ali vodo,bi brez razmišljanja dala tudi las,ker na lasu se vidijo tudi stvari iz pred mesecev nazaj.

 5. neznan pravi:
  29.3.11 ob 12.58

  to bi odvetnik moral vedeti,ker ima veliko masla na glavi za marsikatera posla,podjetja itd,nakup zemljišč,hiš itd,da njegova partnerca ne bi smela biti minister,sploh pa ne za notranje zadeve,a to je bila tudi njena želja takrat,kriminal od kriminala,sedaj pa mi ne bomo smeli govoriti,ta odvetnik ji je naredil marsikaj hudega,mogoče bi brez njega res bili pri njej vsi enaki pred sodnikom,a od tega je daleč,sploh ker so njihovi prijatelji Zalarji,ljudje nismo neumni,nimamo denarja,nismo pa neumni.

 6. slavc pravi:
  29.3.11 ob 16.10

  Mene pa zanima, kako se lahko tako tolsta svinja spravi na psa.

 7. slavi pravi:
  29.3.11 ob 19.38

  veš slavc tega pa rajši ne sprašuj ker te lahko toži.

 8. ixs pravi:
  30.3.11 ob 13.07

  zanima me če se zaradi pisanja o svojem mnenju ki ga izražaš na podlagi medijev,lahko kar tako toži,če je to tako lahko pa naj se toži vsakega ki je kaj osumljen tudi odvetnike in ministre in vse ostalo,ali gre tu zopet samo za navaden narod,da tega lahko tožiš če bo rekel kaj o tebi,res pravna in enakopravna država.

 9. kren pravi:
  30.3.11 ob 23.10

  Vodijo nas zoofili, lopovi v belih ovratnikih, lažnjivci, povzpetneži, pogoltneži, največji ološ. vlogo vodje so si vzeli s pomočjo arogance in praznih obljub. Mi jih volimo.

 10. anonimni pravi:
  31.3.11 ob 11.02

  Zdej pa grozi z tožbami,namesto da bi dal kri in se ugotovi resnica.Ima kar precej masla na glavi.Ona pa naj končno odstopi,ker je ne morem niti gledati,tolk se mi je zamerila.

 11. brane pravi:
  15.5.11 ob 21.09

  senica grozi,stemi grožnjami se brani jaz verjamem govoricam saj je senica peder.