Kvak.com

Danica Lovenjak: letela ni zaradi afere s Trebušakom, ampak zaradi katastrofalno slabe gledanosti!

torek, 1. februar 2011
Danica Lovenjak, Gregor Trebušak, Svet na Kanalu A
Prejšnji teden so mediji pisali o domnevni romanci med seksi vremenarko in urednikom Sveta na Kanalu A, zaradi katere naj bi prva tudi letela iz oddaje. A menda to ni bil pravi razlog - Danica Lovenjak je bila namreč odpuščena zaradi nesprejemljivo slabe gledanosti. Blondinki so zato dali nekaj tednov dopusta, nadrejeni pa so od nje pričakovali, da v tem času najde ideje za novo rubriko in svojo vlogo v njej. Kljub priložnosti Danica tega ni storila in Gregor Trebušak ni imel druge možnosti, ko da jo je odpustil. (vir: Nova)
Komentarji:
 1. ixs pravi:
  1.2.11 ob 15.05

  bolje da se Danica posveti drugemu poklicu,je vredu punca a za tv ni,nima pravilnega dar govora in slab okus za svoje oblačenje,ki jo naredi nerodno.Je pa drugače zelo simpatična in lepa ženska.

 2. Manica pravi:
  1.2.11 ob 15.33

  Danica je simpatična in lepa punca. Sem pa šokirana, da ima samo 26 let, ker jih kaže 40. Ali je to zaradi obleke ali zaradi ličenja, ne vem, je pa škoda, ker bi bilo fajn videti, kako izgleda 26 letna Danica.

 3. JINX pravi:
  1.2.11 ob 16.15

  Gledanosti? Gledam jo pa res težko.

 4. ona pravi:
  1.2.11 ob 17.45

  danica 26 let, ne me hecat? bi rekla da ima res med 35-40 let. nimam nič proti punci ampak za na tv pa res ni.

 5. jaka pravi:
  1.2.11 ob 18.21

  za njeno starost nisem vedala,da ji je ponudil drugo možnost ,da si mora sama najdit drugo oddajo,res čudno in razumljivo da je to težko,vedeli so in jo odpustili,za gledalce ni škoda ona se mora pa prijeti v roke ker zaradi oblačenja deluje starejšo,škoda.

 6. alfa in omega pravi:
  1.2.11 ob 18.58

  Nikoli nisem mogel ugotoviti ali ima prekratke roke ali pa predolge rokave. Izgledala je kod da je hendikepirana. Res ni bila za TV

 7. mike pravi:
  1.2.11 ob 19.43

  26 let? joj pa tko stara zgleda. res je bila že mal ogučjena s temi svojimi nasveti. sam nevem če je sploh sposobna za kako drugo rubriko. za modo sigurno ne. nevem kdo je oblači ampak tisti ki jo je katstrofa od stilista.

 8. ppn pravi:
  1.2.11 ob 21.05

  no, pa jo pohodimo do konca saj je že tako na tleh
  Meni pa je bila zelo všeč, kako počasi je govorila, tud izgledala je lepo, pa rečte kr hočete.. Ni bila tako suha, da rebra šteješ ampak takšna kot ženska mora biti. Najlepša za moj okus.

 9. ela pravi:
  1.2.11 ob 21.19

  Jaz bi tud Trebušaka

 10. nn pravi:
  2.2.11 ob 12.02

  ta Trebušak ni tud nič oc dedca.a mu ni dost tista njegova!

 11. Stari pravi:
  2.2.11 ob 19.46

  Najprej jo je nabrisal, potem pa odvrgel kot staro cunjo! Že tisočkrat videno...

 12. pomaranča pravi:
  2.2.11 ob 21.12

  Eh, se ni bila bogve kaj. :)

 13. limon pravi:
  3.2.11 ob 14.22

  ja za enkrat je bla pa dobra!tolk da je probal, verjetno mu ni odgovarjala pa jo je ocpustil!

 14. Jelka pravi:
  7.2.11 ob 20.44

  Jaz pa jo pogrešam, njen govor mi je bil nekaj posebnega in na koncu oddaje sem vedno počakala še na njene stare izreke, pregovore in
  prisrčno povabilo Gregorju, naj tudi on poskusi kakšno zdravilno cvetico, ali napoj.
  Škoda - zame je bila kot . na i.

 15. Pero pravi:
  3.1.12 ob 19.09

  Trebušak je mega idiot, nivo žurnalizma rumenih strani, dela se "kao" agresivnega novinarja, vem pa, da pojma o pojmu nima. On je tip človeka, ki ne loči recimo bencinca od diesla, njega bi glede na njegov idiotiizem lahko prepričal, da se z orbitrekom lahko pride na šmarno goro. Njegovo poročanje o nekih noramlnih potekih v državi spominjajo na neko "vojno" poročanje, o resnem raziskovalnem novinarstvu tudi probližnega pojma nima in nasploh je od majhnih nog veljal kot za "malo zaostalega.
  V glavnem.....novinarstvo ni delo, ki bi ga lahko zaupal Trebušaku, sploh pa ne, da vodi nek "dnevnik" Njegova brezmejna neumnost in njegovi komentarji so enostavno pod vsakim nivojem. otroci z celebralno paralizo premorejo več modrosti, ponosa, dostojanstva in predvsem (znano iz svetovnih raziskav) inteligence. Če bi Trebušaka poslal na spcial olympics bi že v prvi disciplini izpadel.
  V glavnem.....kreten na kvadrat