Kvak.com

Saša Einsiedler: sedaj čaka na uradno ločitev

ponedeljek, 15. november 2010
Saša Einsiedler, Tilen Pusar
Saša Einsiedler in Tilen Pusar sta že uredila vse formalnosti in le še čakata potrditev sodišča, da je njunega zakona tudi uradno konec. TV voditeljica se namerava zatem začasno umakniti iz medijev, v enem svojih zadnjih intervjujev pa pravi, da svoje odločitve za ločitev na obžaluje: "V Sloveniji je še uveljavljen vzorec, da mora biti ženska v odnosu bolj poslušna, ubogljiva in ne sme imeti preveč lastnega mnenja. Priznam, tudi sama sem podlegla temu vzorcu cankarjanske mame in ob tem izgubila samo sebe. Sem v fazi samoiskanja in upam, da se bom nekoč v celoti našla in tako živela do konca." (vir: Story)
Komentarji:
 1. Manica pravi:
  15.11.10 ob 11.19

  Veliko nas je podleglo sindromu cankarjeve mame. Pri tem sebe definitivno izgubiš. Da pa se zopet najdeš, pa potrebuješ kar veliko časa.
  Ampak ni kaj. Vzgajali so nas pač mame z tem vzorcem. Saša kar pogumno.

 2. Anonimni pravi:
  15.11.10 ob 12.17

  Kar pogumno Saša,dokazala si,da si močna oseba in to cenim.

 3. HOT MAMA pravi:
  15.11.10 ob 12.30

  GO ŠAŠA GO!!!!!! ;))

 4. anci pravi:
  15.11.10 ob 17.59

  ena navadna zmesana kuraaa!!!

 5. Anonimni pravi:
  15.11.10 ob 18.11

  Kakšna bedna ženska. In zdaj nam boš ti predavala. Spokaj že enkrat iz medijev, ker si preveč dolgočasna.

 6. klemen pravi:
  15.11.10 ob 18.50

  Zgornji komentar me na nekoga spominja.

 7. marina pravi:
  15.11.10 ob 20.10

  Saša preveč misli nase. Žena, mati, bi morala misliti bolj na druge, na otroka, na moža....to je tisto pravo kar osrečuje. Ločitev v njenem primeru je zgrešena. Za moža se je treba boriti, ne ga pa pahniti drugi v naročje. Samo nezadovoljen mož si poišče tolažbo pri drugi. V zakonu je potrebno POZABITI besedico JAZ. To na dolgi rok osrečuje.....preizkušeno na lastni koži.

 8. mina pravi:
  15.11.10 ob 21.29

  Marina si ti ena kura,da ni večje.Veš tudi mož se mora boriti za ženino ljubezen.To mora biti obojestransko,en sam ne more narediti nič.Govorim iz lastnih izkušenj.

 9. marina pravi:
  16.11.10 ob 12.16

  DA, za prepir morata biti dva. Drži, tudi mož je tisti, ki se mora boriti za ljubezen. Toda noben moški nima rad nergave in tečne žene. Vsak, še tako nemogoč mož si ob sebi želi ljubeznivo in ljubečo ženo. V zakonu je potreben strpen dialog. Mož ne vidi rad, da mu diktiraš, da mu dihaš za ovratnik...torej potrebuje tudi svoj mir, le-tega potrebuje tudi žena. Tako lahko se je dogovorit, da ima otroke enkrat on, enkrat ona in če so tu še stari starši, imata kakšen dan v tednu posvečen tudi drug za drugega. Trdim, da na ženi dom stoji in kakšna škoda, da Saši ne bo dano, da bi skupaj z 'dedkom' sprejemala vnučke in se veselila njihovega obiska? Skupaj pripravljala piknike za vso svojo družino? Za vse to bo prikrajšana in to samo za to, ker je, milo rečeno 'preponosna', ker misli samo nase. Ne mi reči, da pri tem misli na svoje otroke. Misli predvsem nase! Toda sreča je v drugačnih rečeh. Pregovor 'Sreča je opoteča' še kako drži in prepozno se je zavemo. Če bi se kaj takega zgodilo meni vizavi mojim staršem, bi se mi svet podrl. Torej pri vseh teh 'igricah' je prizadeto naše največje bogastvo – otroci. Vzorec življenja bodo ponesli seboj v svet.
  Sreča je v majhnih pozornostih. Poznati je potrebno besedico HVALA, PROSIM, OPROSTI, BODI TAKO LJUBEZNIV, LJUBEZNIVA, KAJ BI BREZ TEBE...SVET JE LEPŠI, KER TE LJUBIM.....
  Ljubezen daje življenju smisel in vsak dan znova se je potrebno potruditi, da osrečimo svojega partnerja. To je tisto pravo kar nas osrečuje. In ponovno trdim, da imamo žene pri tem neverjetno poslanstvo.
  Kdo je zapeljal Adama? Adam Evo, ali Eva Adama?

 10. mina pravi:
  16.11.10 ob 14.01

  Marina,zelo lepo povedano.Vendar moram reči,da vsi nimajo take sreče kot jo morda imaš ti.Imaš partnerja,ki sprejema tvojo ljubezen in ti je predan.Moja mama je v življenju vso svojo ljubezen posvetila možu in meni,vendar jo je mož(moj oče)grdo prevaral.
  Sašo poznamo samo iz medijev.Kakšno je bilo resnično stanje med njo in bivšim partnerjem ve le ona in Tilen.Mnoge stvari ostanejo skrite za štirimi stenami,mnogo žensk tiho trpi moževo zavračanje,alkohol,skoke čez plot,samo da bi obdržale družino.Pri tem pozabljajo nase in posledično trpijo tudi otroci.Zato je zame še vedno absurd obsojati nekoga,katerega življensko zgodbo poznamo samo iz medijev.
  Biblije ne poznam najbolje,zato bi ti na zadnje vprašanje težko odgovorila.Rekla bi samo,da smo si ljudje različni in če se najdeta dva podobno misleča je lahko življenje čudovito,v nasprotnem primeru pa.....je boljše skoz življenje it sam z otroci,ker bodo le ti veliko bolj srečni,če bodo imeli ob sebi mamo ali očeta,ki bo srečen,pa četudi sam.

 11. lady pravi:
  18.11.10 ob 09.57

  mislim, da je že čas, da Saša neha delati sramoto svojim otrokom. vsaka malenkost, ki se ji zgodi in že je na prvi strani časopisa. ima 5 otrok, ki vsaj trije od njih že berejo časopise. kako mora biti ubožčke sram pred prijatelji, ko mama pere umazano perilo v časopisih

 12. NADA pravi:
  18.11.10 ob 17.56

  SAŠA E. JE DOBRA MAMA SVOJIM OTROKOM

  ŠKODA DA SE BO LOČILA

  NADA