Kvak.com

Supermodel Slovenije: izpadla Dijana meni, da žirantje favorizirajo

sreda, 22. september 2010
Supermodel Slovenije, Dijana Purić, Matjaž Banič, Nika Urbas
Dijana Purić, ki je izpadla v 3. oddaji šova Supermodel Slovenije, se ne strinja s kritikami Matjaža Baniča in Nike Urbas, ki so letela nanjo, opozarja pa tudi na to, žirantje dekleta preveč favorizirajo: "Ja, se opazi, da ima vsak svojo favoritko, saj te punce dobijo več pohval." Največ možnosti za zmago pripisuje Aneli ter Ajdi, naslednja ki bo izpadla, pa bo zaradi višine verjetno Teja. (vir: zurnal24.si)
Komentarji:
 1. lenca pravi:
  22.9.10 ob 17.29

  žirija je obupna, mislijo da so nevem kaj. Banič je bil morda uspešen maneken, a je amaterski fotograf, Urbasova je nadležna s svojo zborno slovenščino, un tretji pa ima tako pomanjkanje karizme, da si niti imena niti funkcije ne zapomnim. Vse skupaj je totalen rip-off Next Top Modela (in upam da jih bo Slovenski top model oziroma TV3 tožil), le da totalno brez humorja (krivda žirije) in amatersko (moda je v kurcu, prav tako fotografije).

 2. mačka pravi:
  22.9.10 ob 18.52

  ful sem bila razočarana da je dijana izpadla. zelo je simpatična, ima lepo postavo v primerjavi z nekaterimi ki so vse ukrivljene in /puklaste/. če jim ni bilo všeč na slikanju kjer je imela kiks bi jo lahko vzpodbudili tako dolgo da bi iz nje nekaj nastalo. ful je simpatična proti nekaterim kot sem že povedala ukrivljenim in antipatičnim. ta ajda je popolna negativka. poglejte jo od strani kako je upognjena, kot posušena vrtnica. žal mi je za dijano fejst punca je.

 3. lah pravi:
  22.9.10 ob 20.32

  Jebala vas DijANA