Kvak.com

Lili Žagar je izbrala zasebni vrtec

petek, 17. september 2010
Lili Žagar, Marko Potrč
Lili Žagar in Marko Potrč sta imela kar nekaj težav pri vpisu sinčka Tilna v vrtec. Ker jima ni uspelo dobiti mesta v nobenem od javnih vrtcev, kamor sta želela, sta na koncu sprejela odločitev, da ga vpišeta v zasebni vrtec. (vir: Lea)

Komentarji:
 1. lun pravi:
  17.9.10 ob 20.40

  koga briga za njen vrtec, in kdo sploh je to?

 2. Anonimni pravi:
  17.9.10 ob 21.41

  Če ne veš, kdo je to, s tem izkazuješ le lastno nevednost. V prihodnje ne beri te spletne strani, če te novičke na njej ne zanimajo. In nehaj biti ljubosumen na ljudi, ki imajo to srečo, da si lahko privoščijo zasebni vrtec.

 3. lala pravi:
  17.9.10 ob 23.19

  razlika v ceni med javnim in zasebnim vrtcem je minimalna .. tolko ok faušiji ;)
 4. mina pravi:
  18.9.10 ob 15.31

  Vsak se odloča po svojem osebnem prepričanju in po svojih denarnih zmožnostih.

 5. Anonimni pravi:
  19.9.10 ob 21.19

  tako je ...
  bogataši silijo v javne, dostopne in pocenske storitve - vrtci, šola itd. ... , da jih sosedje ne bi vlačli po gobcih, da se lažje vklučijo v povprečno okolje ... po drugi strani pa vaški revež tišči otroka v privat vrtec in ostale samoplačniške zadeve, zgolj zaradi želje po višjem kvazi ugledu med ljudmi ...

 6. Flegmatik pravi:
  21.9.10 ob 21.22

  Boli me k.urac, če je izbrala zasebni vrtec. Kako se je sploh lahko spentljala s sodelavcem pred očmi vesoljne slovenske TV javnosti, ne da bi nas kaj vprašala? Sploh pa, če bi bil njen tip vreden svojega imena, bi jo pa tudi že enkrat oženil... po možnosti še preden bosta otroka vpisala na (zasebno?) fakulteto.