Kvak.com

Ana Dolinar je bila nevesta v črnem

petek, 10. september 2010
Ana Dolinar, Sebastijan Horvat
Ana Dolinar se je prejšnje petek poročila na gradu Zemono - njen prvi mož je gledališki režiser Sebastijan Horvat, s katerim sta skupaj komaj nekaj mesecev. Nevesta očitno ne da veliko na tradicijo in se je poročila v črni obleki, ki jo je zanjo oblikoval Zoran Garevski. Igralko sta na poroki spremljala tudi njena znana starša, Janez Dolinar in Bernarda Oman. (vir: Lady, Lea)
Komentarji:
 1. mojč pravi:
  11.9.10 ob 15.25

  kot bi sla na pogreb, kaj ji pa ni jasn

 2. Jon pravi:
  11.9.10 ob 23.05

  Ja, ta Dolinarca misli, da je nekaj posebnega - pa ni! Čisto podpovprečna je! Moške je menjala kot spodnjice! Hodila je samo z moškim, ki so bili slavni. In potem (ker je podpovprečna igralka) ulovi režiserja! Taka dejanja mi delujejo poceni!

 3. klemen pravi:
  12.9.10 ob 22.18

  Obleka je res malo čudna,vendar je punca v njej čudovita.

 4. K'r en pravi:
  13.9.10 ob 13.54

  kolk moških je ta babnica "predihala" groza! Še dobro, da sta šla z Gregor Skočirjem narazen, ker tak normalen moški na paše k taki goski, ki se zaljubi enkrat na mesec! Kateri bo naslednji?

 5. Jozo pravi:
  13.9.10 ob 14.06

  Grega Skočir - čestitke, da si prenehal razmerje s tako neodgovorno in nezanesljivo žensko, ki se neprestano zaljublja, vsak mesec v drugega in potem se poroči po dveh mesecih zveze. Hlede na njen čudem karakter ji črna obleka za poroko paše. Strinjam se z zg. pripombo, da je črna barva obleke za pogreb, jaz bi pa rekel, da je zbrala črno barvo za poroko, zato ker to każe na konec zveze! a je zakompleksana, ker išče nove in nove. In kako bo zdaj v njenem zakonu? Če se zaljublja na vsak mesec, ali dva bo že prvi dan poroke iskala drugega!!!

 6. kr ena pravi:
  13.9.10 ob 14.36

  Ja jaz tudi mislim, da se ženska pri svojih letih še ni našla. Želi izstopati pa , ker ni ne lepa ne dobra igralka počne to s tipi in z nabolj bedno obleko kar je lahko. Ne razumem pa tud tipov, da ji podležejo, ker je čist povprečna. Ampak bi blo še vse razumljivo, če ne bi mediji pisali o tem kaka lepotica je.

 7. Jozo pravi:
  13.9.10 ob 15.00

  Meni deluje podpovprečna! In zakaj mediji pišejo, da je lepotica?a slabo vidijo, oz. jaz bi rekel, da je v medije prišlo "da je Dolinarca lepa" takrat, ko je mogoče za kak mesec imela zvezo s kakšnim, ki je poznal koga za medije! To je to! Jaz sem jo dvakrat videl v živo. Enkrat je bila pred menoj pri blagajni Maxija - delovala mi je resnično podpovprečno, predvsem pa mi je delovala neurejena! Pogledal sem jo samo enkrat in potem sem 2x raje pogledal drugo punci, resnično naravno lepotico, ki ni bila slavna in je kar "zasijala" zraven neprivlačne Dolinarce!!!

 8. mike pravi:
  13.9.10 ob 16.09

  ja res je neki posebnga,.. mislim da čeprav na svojo poroko obleče črno obleko. sej pa veljajo določena pravila oblačenja, ki pa jih ta afna še ni dojela, oziroma misli da je zarad tega neki posebnga. Ja sej je sm nič posebnga, v isti koš kot ostale kokoške spada. dol z njo.

 9. Ana pravi:
  14.9.10 ob 11.21

  Lepa je.Srečno v zakonu in srečno v karijeri!Saj si to zaslužiš!

 10. Jani pravi:
  14.9.10 ob 12.44

  Ana hvali Ano!!! A si to ista Ana Dolinar, ki menja moške na mesec, ali dva?

 11. cew pravi:
  14.9.10 ob 22.20

  ... se je pač poročila v črnem, pa kaj??? tudi jaz se nisem v belem - so vsaj imle vapče Lojzke kaj opletat ... men p je ta puncazelo simpatična, čepr

 12. Anonimni pravi:
  14.9.10 ob 22.24

  av je ne poznam osebno. Kakšna pa je povprečna Slovenka? Debela, zafrustrirana, neurejena (plus dva otroka, nizka plača, varajoči mož) in nato nekdo pade iz tega okvirja pa ga popljuvate.

 13. Ana pravi:
  15.9.10 ob 10.11

  Anonimni se stinjam s tabo!Bravo!!!
  Jani,ne nisem jaz Ana D.-sem Ana,ki pa ne menja moških,hahahhahahaaaaaaaaa........
  Ponavadi ljudi pri drugih razjezi tisto česar pri sebi ne prenesejo!
  Zavistnezi pa res ne rabijo kurjave,hahaaaaaaaaaaa

 14. Jani pravi:
  15.9.10 ob 17.01

  Ana, kaj ti misliš, da sem jaz zavisten? Komu? Tebi ali Ani D.???napaka v tvojem razmišljanju. Meni gre Dolimarca na živce, ker je zamenjala skoraj toliko moških kot spodnjih hlač!!! Všeč mi je pa to, da se jo je Grega Skočir rešil za vedno! Ti jo pa kar zagovarjaj - ne vem zakaj, niti me tvoje trspasto mnjenje NE ZANIMA - če razmišljaš isto kot Dolinarca, si ti ista, ali pa hočeš biti ista, pa ti to ne rata, ker Dolinarca menja moške, ker je "kot slavna" ti bi pa, hotela menjati moške kot ona, pa verjetno nisi privlačna za moške!

 15. Maja pravi:
  16.9.10 ob 14.30

  Anonimni, kaj misliš s tem;Kakšna pa je povprečna Slovenka? Debela, zafrustrirana, neurejena (plus dva otroka, nizka plača, varajoči mož)...
  Sicer pa ne vem, zakaj se sploh ukvarjam s tabo in tem portalom, ki ga običajno sploh ne berem. S svojo prenizko plačo grem domov k svojima dvema otrokoma in možu. Če me bo mož prevaral bom itak izvedela, da me je zato, ker sem predebela (relativen pojm) in najbrž za koga tu neurejena. Vse lepo želim, pa skoraj sem pozabila povedati, da nisem zafrustrirana.

 16. klemen pravi:
  16.9.10 ob 22.49

  Zavistnezi pa res ne rabijo kurjave,hahaaaaaaaaaaa

  DOBRO POVEDANO,BOMO V sloveniji vsaj s kurjavo prišparali.

 17. aknelca pravi:
  17.9.10 ob 08.49

  Ta Horvat bo bogi.sam kaj dela zdej Skočir?

 18. Ana pravi:
  17.9.10 ob 09.09

  Hahahhahaaaaa Jani ne sklepaj in ne sodi..Kaksna bi rada bila,kaksna sem......
  Mamica z tremi najstniki urejena in res mi ni treba menjati moskih.
  Ce je pa zenska probala z moskimi vspostaviti nek odnos pa ni slo ne vem zakaj bi vstrajala.Je privlacna in preprosta toliko jo pa ze poznam..Mislim,da se za Janijem skriva nesamozavestna zenska.
  To je moje mnenje,Ani pa iz srca vso sreco..

 19. Jani pravi:
  18.9.10 ob 20.45

  ... in ti Ana tudi ne sklepaj in ne sodi kakšen sem! In potem na koncu napišeš, da sem ženska! Pa kaj j s tabo? Torej po tvojem razmišljanju in pisanju sodeč, naj bi tudi jaz mislil, da si moški! Zakaj? Torej, če si ženska, si ženska in imaš tri otroke in zakaj zagovarjaš Dolinarco in te ne moti, da menja moške, na 1 mesec, ali 2! A to je tebi normalno? Potem bom rekel, ubogi tvoj mož! Sicer me pa ne zanima tvoje življenje, ki je tvoje. Tukaj naj bi komentirali o osebah, o katerih pišejo ... in ti? ti se vtikaš v vse nas, ki komentiramo ...

 20. Anonimni pravi:
  20.9.10 ob 21.24

  Maja - moj komentar karikirano označuje neko posplošeno povprečje - in se nanaša izključno na drugačnost Ane D. in njeno odstopanje od pričakovanega, tradicionalnega.

 21. tone pravi:
  1.3.11 ob 16.19

  Oh, Dolinarca je fejst punca, no, zdaj že gospa! In je srečno poročena in to vam gre v nos! A nimate dovolj dela s seboj?

 22. KR ENA pravi:
  13.6.11 ob 13.39

  Ona je prov boga k je tolk neumna

 23. pravi:
  10.10.12 ob 15.24

  ana je lepa in je dobra igralka!