Kvak.com

Sabina Mali že v drugo 'spušila' na sodišču

torek, 31. avgust 2010
Sabina Mali, Nana Zeneli, Urška Čepin, Prekletstvo v zlati kletki
Sabina Mali se je leta 2009 po izidu razvpite knjige Prekletstvo v zlati kletki, katere protagonistka je bila Urška Čepin, avtorica pa Nana Zeneli, odločila za tožbo: prepoznala naj bi se namreč v opisovanju noči, ko naj bi Aleš Čepin Urško in Sabino Mali prisilil v lezbične igrice, akcijo pa fotkal. Sabinin fant, fotograf Vesmin Kajtazović naj bi bil v tem času pijan v zgornjih prostorih. Pisanje je takrat nemudoma označila za absurdne izmišljotine, vendar se sodišče sedaj že v drugo ni strinjalo s tem, da bi jo zato pripadala kakšna odškodnina. Plačilo stroškov sodišča pa zna biti Malijevi kar veliko breme, saj podatki na Ajpesu kažejo, da je zaprla svoje podjetja z manekensko in modelsko dejavnostjo. (vir: Nova) Dodano 20/10/2010: Malijeva je zaradi pričujočega članka v reviji zahtevala in tudi dobila popravek. V njem piše, da je bila zavržena le njena zasebna tožba proti založbi, ki je knjigo izdala, še vedno pa teče tožba proti avtorici Zenelijevi. Prav tako Sabini morebitno plačilo stroškov sodišča ne bi bilo v breme, saj je v svoji manekenski karieri še vedno uspešna, je pa tudi priznana vizažistka, vodi modno agencijo in studio ter pripravlja mlade na uspešen vstop v svet mode.
Komentarji:
 1. Mycka pravi:
  31.8.10 ob 09.34

  Kakšno bebasto vprašanje. Kaj se pa imamo mi za strinjati z odločitvijo sodišča?

 2. Anonimni pravi:
  31.8.10 ob 10.27

  Mycka kretenka, verjetno sprašujejo po našem osebnem mnenju kajne? Daj si glavo iz riti.

 3. sauron pravi:
  31.8.10 ob 11.14

  v bistvu se je punca sama namočla. če bi bla lepo tiho, ne bi dans noben mislil, da je lizala čepinko. mogoče je pa mislila, da bo lepo stržila na sodišču.

 4. Mycka pravi:
  31.8.10 ob 13.46

  G. ali ga. Anonimni, nekaj kulture in "osebne manire" pa le mora imeti vsak, ki se "spozabi" napisati kaj na katerikoli forum.
  O upravičenosti tožbe ali ne je pač razsodilo sodišče. Če jo je dvakrat zavrnilo, je moralo za to imeti tehtne argumente.
  A bo sedaj ok?

 5. Anonimni pravi:
  31.8.10 ob 13.49

  Mycka odlično, sedi pet

 6. Mycka pravi:
  31.8.10 ob 14.15

  Hvala, haahaa, kako lepo sva se razumela.