Kvak.com

Miro Senica obravnavan v zadevi Baričevič, a tega ne želi komentirati, "ker je vse skupaj bedno"

sreda, 4. avgust 2010
Miro Senica, Sašo Baričevič, Katarina Kresal, bulmastifi
V zloglasni zadevi Sašo Baričevič in bulmastifi kriminalisti, ki sodijo pod okrilje notranje ministrice Katarine Kresal, obravnavajo tudi njenega partnerja - Miro Senica pa na vprašanje, ali ima v obravnavi status osumljenca ali osebe, ki bi lahko dala koristne informacije, odgovarja: "Ne enega ne drugega ne bom komentiral, ker je vse skupaj bedno." Kosova protikorupcijska komisija je sicer ocenila, da so bile nekatere poteze odvetniške pisarne Senica v zadevi Baričevič "skrajno nenavadne."  Komisija za preprečevanje korupcije je sicer tožilstvu zaradi spornega postopka vračanja nevarnih psov kazensko ovadila osem oseb: poleg Senice so to še nekdanje kmetijski minister Milan Pogačnik, njegova podsekretarka Sonja Bukovec, direktorica veterinarske uprave Vida Čadonič Špelic, pravnika kmetijskega ministrstva Tanja Hofman in Roman Pečkaj ter kinologa Alenka Černe in Rajko Rotner. (vir: Dnevnik)
Komentarji:
 1. kkk pravi:
  4.8.10 ob 14.49

  he, he, kot biljard kugla z izbuljenimi očmi....

 2. tripson pravi:
  4.8.10 ob 16.47

  hahahaha

 3. xy pravi:
  5.8.10 ob 11.57

  meni pa deluje podoben Sašo Baričeviću!!!

 4. Ajda pravi:
  5.8.10 ob 15.01

  Vse skupaj je prav bedno. Človek ne more več verjeti, kaj se je še dogajalo. Uboge živali, kako so trpele. Če je bog naj jim vrne vse z obrestmi, in to poštenimi.

 5. Anonimni pravi:
  7.8.10 ob 21.25

  "Bedno", ja, res je bedno!!!!Upam, da vsi veste, kaj je bedno!!!!

 6. Titi pravi:
  10.8.10 ob 11.24

  Tale svet okoli nas je en velik šid. Ne smemo pa dopustiti, da bi šle stvari v pozabo. Je bilo obljubljeno, da se bo stvari prišlo do konca - dobro vprašanje za čas pred volitvami...