Kvak.com

Miša Molk se vrača z novo oddajo

sreda, 7. julij 2010
Miša Molk
Miša Molk bo septembra po dolgem predahu spet stopila pred kamere - odgovorni na RTV Slovenija so ji namreč dali zeleno luč za oddajo, v kateri se bo predstavljalo težave, ki motijo gledalce nacionalke in odgovorne, ki jih lahko odpravijo. Miša bo pri tem igrala kar vlogo varuhinje pravic gledalcev RTV - gre seveda za funkcijo, ki jo opravlja tudi sicer. (vir: Nova)
Komentarji:
 1. Anonimni pravi:
  7.7.10 ob 14.20

  Bravo! Končno nekaj pametnega.

 2. mike pravi:
  7.7.10 ob 20.33

  me zanima če bo res kej popravljenega. sicer nevem je miša že mal out. naj gre že v penzijo in da plac mlajšim. čeprav je cela plastična vsi vemo kolk je stara.

 3. Jani pravi:
  8.7.10 ob 21.47

  se strinjam s tabo Mike !!! Miša je plastična in potem še ne prizna, da je! NAJ GRE LEPO V PENZIJO, ni mi jo za gledat, ker je tako glasna ... in nesimpatična!

 4. mike pravi:
  9.7.10 ob 15.53

  pa še govorit ne more dobr zarad botoksa. in to naj bi blo na nacionalki? platična kura,ki ust ne more odpirat. Jap nacionalka je res u k.......

 5. Ludvik pravi:
  4.9.10 ob 11.34

  Z veselje vas pričakujem kot varuhinjo gledalcev in poslušalcev RTVSLO.Vesel pa sem, da boste spet med nami.
  Sem pa zelo ogorčen ker va dočeni ljudje blatijo.Jat mislim vsak naj prej pomete pred svoim pragom in naj pogleda sebe in na pusti drug primiru.

 6. Ludvik pravi:
  3.11.10 ob 11.17

  Zelo veseu sem,da boste podolgem času prišli spet na male ekrane RTVSLO.Zupanjem,da me boste povabili v vašo novo odajo.
  Za mene ste še zmiraj naj voditelica legende,ki vam ne bo dobena kos.