Kvak.com

Katarina Kresal in Miro Senica - zrežirane romantične fotografije?

ponedeljek, 21. junij 2010
Katarina Kresal, Miro Senica, Obrazi, Gordana Sredojević Goga, Slovenka Leta, Delo Revije
Katarina Kresal in Miro Senica sta si privoščila nov spodrsljaj: v reviji Obrazi so objavili članek s "paparaci" fotografijo, na kateri se notranja ministrica in slavni odvetnik kot srednješolca zaljubljeno gledata za mizo na vrtu restavracije As. To še ne bi bilo nič nenavadnega, če ne bi šlo za del notranjega vrta restavracije, kamor fotografom vsekakor ne bi bilo dovoljeno priti brez dovoljenja lastnika Aleksandra Aca Raspopovića in če Kresalova in Senica v poziranje ne bi privolila. Zabaven pa je tudi "za sladkorno fasat" spremni tekst ob lažni paparaco fotografiji: "… Ministrica se v svojem javnem nastopanju vedno trudi poudariti močno mejo med svojim zasebnim in javnim udejstvovanjem, a se verjetno dobro zaveda, da je za politiko najprimernejši prav človek z velikim srcem, ki je sposoben brezpogojno ljubiti in biti ljubljen. Le tako lahko vsak dan znova dela za boljši dan." Tekst naj bi po psevdonimom spisala kar odgovorna urednica Obrazov Gordana Sredojević Goga, gre pa za isto revijo, ki je Kresalovo lansko leto razglasilo za politični obraz leta, pri isti medijski hiši (Delo Revije) pa so ji seveda potalali tudi laskavi naslov Slovenke leta. (vir: Obrazi, pozareport.si)
Komentarji:
 1. nely pravi:
  21.6.10 ob 14.29

  Kakšen obraz LETA To je smešno, Kresalka, je lahko samo obraz LETA SRAMU... Folk in novinarji umirite se.....

 2. klemen pravi:
  21.6.10 ob 14.43

  Sem videl slike ja.Za bruhat.Prava pozerja.
  Tako kot se držita na slikah je videt,da sta zaljubljena drug v druzga ,da vidita kamenje cvetet.Celotna Slovenija pa ve da je to daleč od resnice.

 3. decwa pravi:
  21.6.10 ob 15.02

  Kaksna pa je potem resnica?

 4. šizo pravi:
  21.6.10 ob 15.03

  ajd da je ona ice-lady. in on je totalno foto-ne-geničen.
  slika ki je vidna na obrazih pa je takšna ki jo lahko posnameš pri vsakem paru v času kosila in razgovora. jaz sem že mislil da je res kakšen oh-ah-in sploh...

 5. kkk pravi:
  21.6.10 ob 16.49

  Kaj vse nam mediji servirajo... Za kozlat. Saj mediji ne rabite svobode, ko ste pa itak do fula skorumpirani. In najnovejša domislica Kanala A, da je kao Turk najpopularnejši... Ma dajte no, tega pokvarjenca Slovenci videti ne moremo... Zdaj bo pa naslednji verjetno Pahor, pa Golobič, pa...

 6. jani pravi:
  22.6.10 ob 00.27

  meni gre tudi na kozlanje, ko berem take zadeve. Hladna, nečustvena in slabo zaigrana Kresalka mi gre zelooo na živce. Pa kaj se dela neko zaljubljeno babnico in misli, da "pada" cela Slovenija na njeno "igranje"! Tej babnici je važen samo denar, slava in zapravljanje, oz. "preseravanje" z nakupovanji v Milanu ... itd. V isti sapi se pa dela neko socialno žensko! Naj gre ven iz politike, resnično ne paše na tako mesto. Mogoče bi ji pa odgovarjal nov posel ... odprtje trgovine za pasje nagobčnike ...

 7. cenim lep pogled pravi:
  22.6.10 ob 14.51

  Lepa je in poželjiva, vsi, ki jo drugače vidite, ste slepci

 8. marko pravi:
  22.6.10 ob 16.20

  No jaz jo vidim drugače kot lepo in poželjivo....je zadnja ženska,ki bi hoto z njo kaj met......pa nisem slep.Všeč so mi tople,čustvene ženske ne pa ledene gore,ki gledajo samo na svoje dobro,za vse ostalo pa jih boli k....!

 9. Anonimni pravi:
  22.6.10 ob 20.34

  Ne vem, katera novica je bolj bizarna, ta, v navezi Senica-Kresal ali una od prejšnjega tedna, v navezi Galunič-Lorela Flego. Eni pač ne vejo, kje se morajo ustavit...

 10. Anonimni pravi:
  23.6.10 ob 08.52

  Kot vem, revija Obrazi dela razne članke o znanih Slovencih. Ali naj za članek o Katarini Kresal torej najamejo paparace, da bi naključno ujeli kakšno fotko za objavo, dajte no dajte, morali so ju poslikati, to je čisto normalno !

 11. nada pravi:
  23.6.10 ob 09.03

  Zelo bi si želela enkrat v živo videti vse te zeleno zavistne ljudi, ki pišejo takšne komentarje, ki niti niso primerni za objavo, rada bi videla kdo sploh so ti ljudje, kakšni so, in kaj oni pametnega počnejo v svojem življenju....

 12. to nada pravi:
  23.6.10 ob 10.23

  Logicno je, da gre KK folku na živce, se posebej, ce lahko brezskrbno uživa življenje in si privošči karkoli, medtem, ko si oni sami ne morejo... meni je logicno, da so "zeleni"!! Karkoli počnejo v življenju, naj se vsaj malo sprostijo s tem "šinfanjem" po blogih... Verjamem, da je KK to vzela v zakup (še preden je nastopila). Drugače ne gre!

 13. Jani pravi:
  25.6.10 ob 18.07

  Gospa Nada, zakaj bi radi videli vse, ki tukaj komentiramo? In potem kar na splošno izjavljate, da naj bi bili vsi komentatorji "zeleni od zavisti"! Pa kaj je z vami? Jaz nisem zavisten, moti me pa "preseravanje" Kresalke in pa njen ledeno hladen nastop. Če vam je ta hladna gospa Kresalka všeč ... ste morda obrnjeni na drugo stran?

 14. pikapoka pravi:
  27.6.10 ob 06.45

  Kaj pa če bi kjub položajem tile vrli SLO, povedali iskreno in odprto. A ni bolje to, kot pa da cela SLO ve za kaj gre in na koncu gospoda izpade neiskrena in preračunljiva.

  Vsi vedo , da g.Senica ni naklonjen Ž spolu , pa kaj saj smo v 21 st., to da gre za vezo iz koristoljubja in preračunljivosti . Kaj pa zgled ? kaj pa zgled, da se da kam priti v življenju tudi brez sponzorja in pomoči vplivnih ljudi, temveč z voljo in delom. Kaj potemtakem pričakujemo od mladih, če so javne osebe zlagne, zrežirane in kakšne so vrednote , ki krožijo v deželi na sončni strani Alp. Simpatičnost, lepota nima veze z iskrenostjo, delom, poštenostjo... cilji in vztrajnostjo.

  Kar se pa medijev tiče... NOVA, STORY, OBRAZI.ter ostale trač revije ...vse se mora prodati :-),

 15. kr eden pravi:
  27.6.10 ob 18.52

  Najnovejši grafit:
  KATARINA KRESAL SE BO VPISALA V LEZBIČNO JUŽNO AFRIŠKO EKIPO !

 16. Anonimni pravi:
  28.6.10 ob 20.00

  Pazite na izjave, da vas ne bodo preganjli!
  No, mene pa zanima, če se KK in MS tako "lepo" gledata, ko sta sama in doma?Bog ve, kaj ima Kresalka " za bregom".

 17. kr eden pravi:
  1.7.10 ob 15.58

  Oba KK in MS imata nekaj za bregom in pa 200 % nista partnerja, ampak je to samo "fasada" za ljudi! MS ima partnerja, KK pa partnerico!

 18. xy pravi:
  20.7.10 ob 13.48

  Katarina Kresal je ena navadna prevarantka,ki eno govori drugo dela,nenačelna in razvajena mamina punčka.Ko smo že pri mami Frederiki kdaj bo vrnila 300 ooo€ domnevno prisvojenega denarja iz državne blagajne,in koliko ima Katerinca od vsakomesečne 50ooo€ preplačane najemnine in kako je lahko njen najožji sodelavec kar v treh službah ,in zakaj ne zapre njenega prijatelja Golobiča ki laže in krade in zopet lažee in zopet krade......Skratka na njej so lepe samo ravne linije in naj gre Oliva nazaj k Popaju delat bo bolje--------

 19. Piskotek pravi:
  20.7.10 ob 21.48

  Gospa Nada, zaradi vas in vam podobnim je Slovenija v takem sranju, da se težko še kdaj poberemo! Namreč, če bi Kresalka ta denar, ki ga tako velikodušno zapravlja nase tudi SAMA zaslužila na trgu dela in konkurence, mislim, da ne bi imel nihče nič proti! Ta cipa se pa prostituira za denar (še vedno nič narobe) vendar je ta denar davkoplačevalski (tukaj pa preidemo na narobe zadevo)! Namreč Senica kasira svoje mizerno znanje predvsem z državnimi firmami, gospa pa dobiva provizije od poslov, ki jih zrihta prijateljem! In to je naš denar, s katerim si potem kupuje vso to dizajnersko navlako! Z plačo, ki jo ima 2.800 EUR neto, si takega superstar življenskega sloga ne moreš privoščiti! Zato mi gre kar na bruhanje, ko preberem kakšen tak komentar, kakršen ste napisali vi gospa Nada! Cipa nas krade vsakodnevno, vi pa pravite, da smo mi zavistni! Pa kakšna sprevržena logika je to!?! Če vam je všeč to, da se nekdo preserava z našim denarjem, ji mirno nakažite celo svojo plačo,... mojo pa naj pustijo pri miru!

 20. meta pravi:
  30.7.10 ob 18.19

  nič nimam proti bogatim s pošteno zasluzenim bogastvom, ampak da potpiramo ,kot drzava, take krote kot je kresalka, je pavišek.

 21. OZN pravi:
  3.8.10 ob 14.59

  Ga. Nada, zakaj ste tako hinavski?? Tudi sami razmišljate podobno, kot ostali, samo ste hinavka in ne upate povedati "na glas", kar mislite in čutite.Smilite se mi! Nada, Nada!

 22. Anonimni pravi:
  19.10.12 ob 19.00

  Kresalova Naj plača utajene davke,podre na črno zgrajeno hišo na slo.obali,njena mama Naj Verne Ukraden
  denar iz firme ker je bila direktorica 400 000€cca ,in gre za krajo v zapor,Senica Naj pove Kaj in Ako je Bilo s psički,zakaj so imeli vse hermetično zaprto 6 ur po nalogu Katarince........