Kvak.com

Sanja Grohar: njen Sami je ločeni oče, po navedbah virov pa tudi 'prevarant in kvazipodjetnik'

torek, 23. marec 2010
Sanja Grohar, Pedro Luis Sami, Sami
Sanja Grohar in zaročenec Sami sta se iz Španije preselila v Slovenijo, po njunih sledeh pa je prišlo tudi anonimno pismo o tem, kakšen 'sanjski moški' naj bi bil v resnici zaročenec naše lepotičke: nekoč je že bil poročen in ima iz tega zakona tudi desetletno hčerko. Obtožujejo pa ga tudi tega, da je "prevarant in kvazipodjetnik z dolgovi, ki jih je pustil v Španiji in zaradi katerih je od tam pravzaprav pobegnil". A Sanja vztraja, da imata s Samijem vse razčiščeno, vključno z njegovimi nekdanjimi posli: on naj bi imel pred leti delež v podjetju, iz katerega je kasneje izstopil, s tem pa je tudi nastal dolg, ki ga trenutno premlevajo španski sodni mlini. (vir: Nova)
Komentarji:
 1. Mycka pravi:
  24.3.10 ob 05.53

  Kaj pa naj se "prime" teh naših "slavnih" lepotičk, kot raznorazni prevaranti, kvazi bogataši in ostla "gamad". Saj so tudi same ene kvazi dame, lepotičke, manekenke, pisateljice, živaliljubke, dobrodelnice....Prav dolgo se ne bo tudi pri nas "foliral", ker smo v EU in ga bodo hitro "pohopsali".

 2. nely pravi:
  24.3.10 ob 09.45

  Groharca je izgubljen primer. Kakšen Sami, to so floskole ali kafanske priče, da je on res nek podjetnik, se bi stvar drugače razvijala. Toda Groharca živi v neki močni fantaziji, ki misli, da smo v Sloveniji naivni. Nego v Španiji jo nobeden ni fermal, pa je veselo prikorakala nazaj. Bolje da vodi TUBO, ali se bo še, kaj poslikala za PLAYBOJ, in to je to, budala neumna.....

 3. Lejla pravi:
  24.3.10 ob 09.51

  Še žal ji bo (verjetno ji že je, pa ne prizna), da je zapustila Danija!

 4. Jej jej pravi:
  24.3.10 ob 15.37

  Leganca je napisala knjigo o poroki, Groharca pa naj napiše priročnik Kako preživeti brez dela. Ne verjamem, da TV Tuba in glasbeni "projekti" prinašajo keš.

 5. pepe pravi:
  25.3.10 ob 10.18

  kanta..

 6. opa pravi:
  31.3.10 ob 16.55

  kakršna vaba, takšna riba... našla sta se pravadva

 7. FATA pravi:
  4.4.10 ob 10.47

  Škoda besed in časa za eno Groharco, ki še govoriti ne zna v tisti " TUBI". Res nimamo dovolj slovenskih povezovalk tv programov?

 8. anton_vovk@t-2.net pravi:
  4.4.10 ob 13.06

  ni vredna da bi jo pes poscal,saj naša dekleta pobirajo samo svetovno drhal.pr....a je.
  naj ga pelje nazaj in mu liže rit
  tako dobiv gulazen SLOVENSKO DRŽAVLJANSTVO,
  zakon bi bilo treba spremeniti,saj tako kot je v ŠVICI