Kvak.com

Vdrli v zasebno kliniko Barsos, katere direktor je bil Sašo Baričevič in kjer se (je) zdravi(la) slovenska elita!

sreda, 3. marec 2010
Med vikendom se je zgodil vlom v kliniko Barsos v Ljubljani, ki je javnosti trenutno najbolj poznana v povezavi z afero Sašo Baričevič in bulmastifi. Policija še ne ve ali je šlo za enega ali več vlomilcev, narejeno pa je bilo za približno 3.000 evrov škode. "Nekateri primer že povezujejo z domnevnim izginotjem zdravstvenih kartotek znanih Slovencev, na kar je že opozarjal poslanec in predsednik Slovenske nacionalne stranke Zmago Jelinčič Plemeniti, direktorica klinike Barsos, Cvetka Dragoš Jančar, pa je te govorice zanikala." (vir: pozareport.si)
Komentarji:
 1. Anonimni pravi:
  3.3.10 ob 15.22

  Dragi moji, kaj se še niste naveličali "sekirati" in ugibati, kaj, kdo, kje, zakaj....?Ne splača se! Nič ne bomo dosegli! Barabe ščitijo eden drugega! Se sprenevedajo, lažejo....skratka norčujejo se iz nas..., čeprav so ONI največji NORCI!

 2. Roberto pravi:
  3.3.10 ob 16.21

  Mislim,da cela Slovenija ve kdo so ti vlomilci samo Policija ne.To so navodila KK in MS.Karavana gre dalje marsikaj je treba skriti.To pa je mafija kajne.?????

 3. mira pravi:
  3.3.10 ob 17.54

  To soboto 06.03 bo ob 10.30 miren shod na temo laži in sprenevedanja vse vlade. Prosimo pridite v čim večjem številu, da pokažemo, da nam ni vseeno, kako nam lažejo in kdo nam vlada. DA ŽELIMO VEDETI IN IMAMO PRAVICO DO RESNICE:

 4. red bull pravi:
  3.3.10 ob 19.12

  poskus vloma je bil

 5. taklemamo pravi:
  3.3.10 ob 19.27

  učer,sm gledu nastop*PRESIDENTA*VSEH SLOVENCEV,TURKA...ops,tuki moram povedat,da moj ni ker ga nisem volu!kok je leporeču pa rožice sadiu...itak je vedu da se mu ne bo nč"zgodil...ker majo njegovi *TERENSKO PREMOČ*lohk bi odlikvov tud kakšnega kurjača Metoda,al pa mesarja Silvota...pa bi vsen skoz padu!!vse pravno korektno(KO,JAČI TAJ TLAČI)
  SLOVENČKI,bote vidl zdej bodo skoz sprevl tud tanov *DRUŽINSKI ZAKONIK!!*
  sej vete tisto *mama*-mama+otroci
  *očka*-očka+otroci
  ni kej imajo POWER,če se zmenjo,da jutr sonca ne bo,dragi slovenci,ga tud ne bo in pika!!!

 6. taklemamo pravi:
  3.3.10 ob 19.44

  aja,glede poskusa vloma v BAR-SOS.morbit je pa pršov urejevalec *kartotek*!!ključ ni hotu odklent vrata,ker so zamenal klučavnce!!
  pa sam vrnt je hotu*PREČIŠČENE*,kartoteke....šittt

 7. Klaserk pravi:
  3.3.10 ob 20.31

  nič bat - vse se bo iskristaliziralo
  vse ob svojem času
  preveč ljudi je vpletenih,da bi lahko skrili

 8. kujot pravi:
  4.3.10 ob 07.31

  ja a je v tej naši tvorbi še lahko bolj gnilo?

 9. lady pravi:
  4.3.10 ob 11.28

  volite na naslednjih volitvah Jelinčiča, pa bodo vsi vpleteni v afero pristali tam kamor spadajo. dokler pa se v zadevo vpletata Pahor in Janša pa velja pregovor, da v politiki korita ostanejo, samo prašiči se zamenjajo. bravo Zmago, ti si CAR!!

 10. Anonimni pravi:
  4.3.10 ob 12.48

  kako se vam še da ukvarjati s to zadevo...

 11. šted2 pravi:
  5.3.10 ob 21.34

  Res bi bilo dobro,da se zadeva čimprej konča-naj zadevo raziščejo,pa konec.Sem gledala po forumih-toliko sovraštva do kakšnega človeka še nisem zasledila-groza,groza...Kakšne psovke in vulgarizmi!

 12. šted2 pravi:
  5.3.10 ob 21.36

  A ne morete zapreti teme?Zdaj je vendar aktualen NUP in njegova prva odmevna zadeva!