Kvak.com

Tina Gaber je ponovno samska

petek, 26. februar 2010
Tina Gaber, Primož Bohinc
Tina Gaber je še pred kratkim zatrjevala, da sta Primož Bohinc in ona še vedno srečen par - kljub temu, da je Playboyeva zajčica Neža Emma Janežič trdila, da se dobiva z Bohincem in da ji je ta zatrdil, da z Gabrovo nista več skupaj. Resnico je na koncu obelodanil Facebook. Primož je svoj stan na spletni socialni mreži označil kot samski, Tina pa na svoji strani nima več nobene njune skupne slike. (vir: Nova)
Komentarji:
 1. RABELJ pravi:
  26.2.10 ob 17.44

  Če ji je dolgčas lahko mene pokliče

 2. Kr en pravi:
  26.2.10 ob 21.21

  Mogoče je pa Primož šele zdaj ugotovil, da ima Tina konjsko glavo in da ne more nositi stalno s seboj oves, korenje in jabolka!!!

 3. pipi pravi:
  27.2.10 ob 11.01

  DRUGEGA NI BILO ZAPRIČAKOVATI.

 4. kolegica pravi:
  27.2.10 ob 21.58

  mal se umerte ni vsak popovn pa tut vi niste k to pišete....ampak jst pravm za dobro kobilo se vedno prah dviga tko da bayyy

 5. Jani pravi:
  28.2.10 ob 00.33

  Pregovor: "za dobrim konjem se prah dviga" - je zelo resničen pregovor ...!!! samo, kolegica, po vsej verjetnosti ne misliš, da ta pregovor paše k Tini Gaber? Verjetno si mislila, da ji to paše zato, ker ima konjsko glavo ??? S to "konjsko glavo" ni mišljeno v pozitivnem smislu - kar poglej jo dobro - glava od Tine Gaber ni v proporcu z ostalim telesom, oz. deluje resnično kot pri konju, samo s tem ni mišljen lep, plemenit konj - ona ima glavo kot poni konj.
  Jaz bi se strinjal s tem pregovorom, če bi bila Gaberca estetsko lepa (zunanje in notranje) ... vendar kot je vidno iz članka, kako se norčuje iz ubogih ljudi na Haitiju in lačnih otrok - se vidi da Gaberca nima niti notranje lepote. Sram naj jo bo .....

 6. Anonimni pravi:
  5.3.10 ob 14.17

  poni konj xD

 7. Pika pravi:
  30.9.13 ob 10.07

  Primož Bohinc je moj prijatelja...tko in tko!!! Super je. Povsod.