Kvak.com

Slovenska popevka 2009: po zmagi Anike Horvat mnogi glasbeniki užaljeno odšli

torek, 8. september 2009
Slovenska popevka, Anika Horvat, Miša Molk
Anika Horvat je velika zmagovalka 47. Slovenske popevke. Primorska pevka je na priznanem festivalu zmagala že drugič, tokrat s skladbo Samo ti: po mnenju strokovne žirije je bila izbrana za najboljšo izvajalko, pesem Samo ti pa še za najboljšo skladbo v celoti. Zmagovalci po izboru gledalcev in poslušalcev pa so bili Prifarski muzikanti. Sicer pa je največ dogajalo po sami prireditvi na zakuski, kjer je rojstni dan praznovala Miša Molk. Anikina zmaga pa mnogim očitno ni bila pogodu, zato se pogostitve niso niti udeležili. Vir: rtvslo.si
Komentarji:
 1. maja pravi:
  8.9.09 ob 15.56

  lepa pesem, na sploh je bila pa letos slovenska popevka zelo všečna. Pohvalno tudi voditeljema, spelala sta u iber.

 2. pravi:
  8.9.09 ob 17.29

  Eeeeemmmmm ... a so pol vrteli še kakšno Slovensko popevko 2009? Ker tista na RTV je bila zanič ... voditelja katarstrofa ... čeprav Mariota nikoli ne gledam, ampak je bil celo prebavljiv v primerjavi s sovoditeljico ... pevci pa taka groza, da ko si že mislil pa saj ne more biti še slabše ... no pa je lahko ... in največja groza ... Marko Vozelj, ki je pel kot en začetnik, ki si poje pod tušom ... letošnja popevka = totalno razočaranje.

 3. ferdo pravi:
  8.9.09 ob 19.41

  Katastrofa vseh katastrof. Enako kot make up zmagovalke Anike.

 4. lila pravi:
  8.9.09 ob 19.54

  kot že nekaj let nič od nič. pa voditelj živčen, ali nimamo nič novih sposobnih.

 5. Katja pravi:
  9.9.09 ob 13.39

  ej folk pa kaj z vami, če vam ni všeč preklopite program....samo ne verjamem, da vam sploh ni bilo všeč, ker ne vem zakaj bi vztrajali in gledali celo popevko, pač ste narejeni za kritiziranje...zakaj niste preklopili pa bi gledali intervju z Spomenko Hribar, mogoče vam bi pa to bolj sedel. Katastrofa od slovenjcelnov, sam sebi najraje pluvate v skledo....matr vm, res!!

 6. chico payo pravi:
  9.9.09 ob 14.14

  sem gledal ponovitev. mnenje: nobena skladba ni dosegla lanskoletne zmagovalne od dežana (kot osebe ga ne prebavim, je pa pač dober pevec), še najbliže je bila aleksandra cavnik. kar se tiče anike, meni njena interpretacija ni bila pretirano všeč.

 7. pam pravi:
  9.9.09 ob 16.55

  anika gor lojzika, dol.- to je en velik, šmorn.- nimamo pojma, bolje, da smo poslali, avsenike.- non coment.-.-.-

 8. gregara pravi:
  10.9.09 ob 12.31

  anika je zakon ...
  vse pohvale tudi voditeljema

 9. JOLANDA pravi:
  28.10.09 ob 13.59

  JAZ RAZNIH TAKIH FESTIVALOV,ŽE DOLGO NE GLEDAM.DANES NI NA SLOVENSKI SCENI NITI ENE PESMI,KI BI MI ŠLA V UŠESA.PONAVADI POSLUŠAM KOT SO POP DIZAJN ,BAZAR IN PODOBNO NISEM ŠE TAKO STARA,AMPAK POSLUŠAM GLASBO 70,80,90 NE PA DANAŠNJE JAJCA.