Kvak.com

Tomaž Ahačič - zanj so do sedaj zbrali 41 tisoč evrov!

sobota, 21. november 2015
Tomaž Ahačič, Fogl, Znan obraz ima svoj glas
Potem, ko je Tomaž Ahačič - Fogl zaradi raka za vedno izgubil svoj glas, so njegovi glasbeni kolegi organizirali že dva dobrodelna koncerta, na katerih so skupno zbrali 41.000 evrov. Ganjeni glasbenik, ki je nekoč s svojim glasom navduševal množice, nazadnje v šovu Znan obraz ima svoj glas in tudi sam pogosto nastopal na dobrodelnih koncertih, je na svojem Facebooku zapisal: "Predragi moji prijatelji in prijateljice...Minil je spet en krasen večer v vaši prelepi družbi..spet smo se smejali ..malo jokali..a namen je bil pravi...vsi ..vključno z menoj..smo odšli iz dvorane Tivoli polni optimizma in pozitivne energije... Jaz osebno sem srečen človek..ko vidim koliko dobrih ljudi in mojih prijateljev glasbenikov me podpira... Hvala vsem,ki ste prišli in pomagali meni in moji družini... hvala vsem mojim kolegom glasbenikom...vsi ste...moji vzorniki...Bili smo priča..kaj lahko storimo skupaj ljudje..premikamo gore..in še jih bomo..tudi za druge ne samo za mene..." (vir: fogl-vsi-so-peli-zanj-on-je-ganjeno-jokal" target="_blank">Svet24, fogl-koncert-clanek-260261" target="_blank">Žurnal24, Facebook)
Komentarji:
 1. Pepi pravi:
  21.11.15 ob 11.25

  Bila sem šokirana ob novici o bolezni, a ta ne izbira. Prepričana sem, da je izredno dobro, da se je odprl Sloveniji. In da ga njegovi kolegi ne bodo tako hitro pozabili. Denar bo hitro pošel.

 2. tia pravi:
  24.11.15 ob 08.45

  Si ne morem predstavljati kako grozno je to, kar doživlja Fogel. Da izgubiš tisto s čimer si služiš kruh je za pevca tako, kot če bi nekdo drug izgubil obe roki. Upam, da se bo zdravljenje izteklo v redu in da se bo Fogel postavil na noge in se našel v kakšnem drugem poklicu enako uspešno, kot je bila njegova pevska kariera.

 3. mateja pravi:
  24.11.15 ob 08.50

  Želim mu vse dobro!!!Bi se kr pridružila zgornjima komentaroma "pepi, tia"....