Kvak.com

Marjetka Vovk v Slovenija ima talent - proti njej naperjena Facebook skupina skrivnostno izginila!

torek, 22. september 2015
Marjetka Vovk, Slovenija ima talent
Pred dnevi se je pojavila precej odmevna skupina, ki je na Facebooku pozivala, da se Marjetka Vovk poslovi kot žirantka šova Slovenija ima talent. Skupina je imela veliko zelo glasnih pristašev, ki so menili, da pevka ni kompetentna žirantka, a očitno je nekdo zahteval, da se skupino odstrani. Morda kar Pop TV? Se je pa takoj pojavila "konkurenčna" skupina, ki Marjetko do neba hvali kot najboljšo žirantko ... (vir: Facebook)
Komentarji:
 1. dr pravi:
  23.9.15 ob 17.23

  Facebook skupina zavidlivih fanatikov nepoznajo lepoton naših vrednih deklet in žena

 2. dr pravi:
  23.9.15 ob 17.26

  pr marjetka suprr siiiiii

 3. tia pravi:
  24.9.15 ob 08.16

  Res žalostno, da so ukinili stran, ljudje so samo povedali resnico. Ne razumem kako lahko od drugih zahteva vrhunski nivo, ob tem pa pozablja svoje pevske začetke kot turboangelček, debilna muska, debilni teksti, tudi vokalno z Mašo nista bila nobena presežka. Samo joški in vrtoglava mini krila, na to bedno foro so lovili poslušalce, torej ravno na to, kar ona sedaj pravi, da za njo ni važno. Sploh pa tale njena kritika musicla, ko je razpravljala o normativih, pa punca v življenju še ni videla nobenega musicala, mislim, bolje bi bilo da bi držala jezik za zabmi kot pa da se je po tem, ko je dobila izobraževalno lekcijo, posipala kao s pepelom. Tale Marjetka je en velik kiks letošnje oddaje.

 4. jožica sakan pravi:
  25.9.15 ob 09.48

  jaz mislim in sem prepričana, da je Marjetka najbolj profesonbalna žirantka, saj je pevka in profesorica glazbe, ki se definitivno najbolj od vseh ostalih treh spozna na glazbo. sAJ zadnič so bli res skoraj vsi sami nesposobni talenti, ki so nastopali v oddaji. Tako,da Marjetka naj kar ostane kot najboljša žirantka..... !!!!

 5. ana pravi:
  25.9.15 ob 10.35

  jozica,se strinjam z vami....zadnjic so res bili najslabsi talenti doslej..upam da bo naslednjo nedeljo kaj boljse,drugace bo katastrofa letosnjih talentov...nic od nic kot da so se prisli norca delat....in je potrebno da je v ziriji taksna oseba kot je marjetka...tako da nic slabega ni komentirala ali izrekla....treba je trdno nastopit da se bodo talenti se bolj potrudili za drugic...l.p

 6. ffff pravi:
  25.9.15 ob 18.21

  draga jožica! napiše se PROFESIONALNA in ne glazba, temveč glasba!sploh pa je tale Marjetka popoln "drnč" in je le malo takih, ki poslušajo njeno cviljenje v mikrofon. Američani se celo delajo norca iz dejstva da nosi slušalke, ker sama ne zmore poslušati svojega glasu! prej ko jo vržejo iz žirije zaradi neprimernih komentarjev, večja bo gledanost oddaje!

 7. janez p. pravi:
  26.9.15 ob 06.29

  jaz mislim, da je kar v redu, samo malo prehitro se igra z rdečim gumgom.