Kvak.com

Ne, ne bo Boris Kobal - novi nacionalkin šov bo vodil Bojan Emeršić

ponedeljek, 14. september 2015
Bojan Emeršič, Vse je mogoče, RTV Slovenija
Ko je Mario Galunič pred tedni napovedal, da bo novi šov na nacionalki, ki bo nadomestil flop Ne se hecat' z Nino Osenar in Borisom Kobalom, vodil izkušen moški voditelj, so ga komentatorji milo prosili, naj to vendarle ne bo spet upokojeni in že zdavnaj izpeti Kobal. Skrivnosti ni več, voditeljske čevlje bo znova obul Bojan Emeršič, ki je pred tem vodil šova Minuta do zmage in Vzemi ali pusti na Pop TV. Dramski igralec je že napovedal, da se bo v novi oddaji kljub temu, da je licenčna, loteval tudi mogih improvizacij. (vir: Slovenske novice)
Komentarji:
 1. Anonimna pravi:
  15.9.15 ob 06.02

  Duhovit in pameten,mnogo kvalitetnejši od Kobala.Hvala bogu,da so ga skenslal.

 2. Kritik pravi:
  17.9.15 ob 15.45

  Če je Kobal upokojenec je Emeršić tik pred pokojem , pa še glup ko KUR.c... Sta se dva pogovarjala na nacionalki , pa reče prvi '' Ti a je res , da je Buncikova malo prizadeta? ampak izgleda čisto normalna .. se ji sploh ne vidi '' Pa ga drugi pogleda in reče '' Ja menda , da je , če je Emeršića vzela ''

 3. Anonima pravi:
  17.9.15 ob 19.05

  Nebi rekla,da je Emeršič glup,pa tudi njegova žena Bencikova(če že kritizeraš,vsaj priimek prav napiši)ni niti slučajno neumna.Take izjave so bolane in iz njih veje foušija.Se mi zdi kriti,da sti fejst prizadet.

 4. Emeršoč pravi:
  17.9.15 ob 20.47

  pa kaj se ta emeršič gre Kobal je odličen humorist igralec, umetnik na sploh.
  Emeršič pa je odličen samo v pluvanju , sranju on scanju po ljudeh !!!!