Kvak.com

Končno potrdil tudi Jan Plestenjak - upa, da se bosta imela s Taro Zupančič še dolgo lepo ...

ponedeljek, 7. september 2015
Jan Plestenjak, Tara Zupančič
Tara Zupančič je že pred tedni potrdila govorice, ki so bile že nekaj mesecev aktualne - da je njen fant nihče drug kot večni samec Jan Plestenjak. Tokrat pa se je opogumil tudi Jan, ki je sicer dolga leta molčal o svojih izbrankah. Ali to pomeni, da je Tara tista prava? Jan je za Pop In povedal, da je Tara super, da se imata lepo in da upa, da bo tako še dolgo. Več o tem kdo pravzaprav je Tara, pa izveste v intervjuju na Govori.se. (vir: 24ur, Govori.se)
Komentarji:
 1. Cinik pravi:
  8.9.15 ob 09.29

  Priznam, pred nekaj časa sem napisal da bom dal klobuk dol, ko bo Jan eno dečvo v javnosti prijel za roko in rekel: "To je moje dekle!". Zdaj se je izgleda to zgodilo in zato se bom do tal priklonil, prosil odpuščanja vse bralce portala Kvak in se en mesec postil ob kruhu, vodi in molitvi.

  Najbolj sem se nasmejal trditvi v intervjuju Govori.se: "Vi ste na eni strani super lepotica, on pa eden najbolj zaželenih moških pri nas." Le kaj so s tem mislili, eden najbolj zaželenih moških - mogoče pri zobozdravnikih zasebnikih, ki so specializirani za barvanje zob z rumene na belo?

 2. Anonimna pravi:
  8.9.15 ob 10.51

  Posuj se s pepelom cinik,je pa pozitivno,da si priznal napako.Tele z zobarji so pa spet PREcinične.

 3. Anonimni pravi:
  8.9.15 ob 11.26

  ani zanimivo da se plestenjak zmer noro zaljubi in se o njegovi novi "vroči romanci" pisari, ko izda novo pesem/album/ma nek koncert..

 4. Zehzeh pravi:
  8.9.15 ob 20.38

  Kaaaakšeeeen doooolgčaaaaas...

 5. Anonimni pravi:
  9.9.15 ob 06.05

  Ne verjamemo. Dokler je še Dora ne potrdi, je vse larifari!

 6. Anonimni pravi:
  9.9.15 ob 13.04

  Rumenko