Kvak.com

RTV Slovenija: navedbe o Jeleni Aščić ne držijo, Miša Molk pa bo morala delati

nedelja, 6. september 2015
RTV Slovenija, Jelena Aščić, Erik Valenčič, Ljerka Bizilj
Na RTV Slovenija so ostro zanikali navedbe, ki so se razširile v medijih, da naj bi programski svet RTV problematiziral ali je Jelena Aščić zaradi svojega porekla primerna za vodenje Dnevnika od državnih in verskih praznikih. Predsednik programskega sveta Mitja Štular je to ostro zavrnil: "Programski svet RTV Slovenija ne razmišlja o nacionalni ali verski pripadnosti zaposlenih, ampak o profesionalnosti, kvaliteti programa in racionalni porabi denarja." Nadaljuje pa se tudi zgodba z Mišo Molk, ki je nedavno izbruhnila na Facebooku, ko je nekdanja voditeljica zelo skritizirala Zvezdano Mlakar in Manco Košir. Znano je, da je bila tudi njej že pred časom ponujena oddaja, a je ni sprejela. Generalna direktorica Ljerka Bizilj je povedala: "Nihče ne more prihajati v službo in samo prejemati plačo. Imamo eno sodelavko, s katero se že šest mesecev pogovarjamo, kaj bi delala." Menda je jasno, da gre prav za Molkovo, ki si je te dni tudi zlomila nogo in je na bolniški. (vir: Slovenske novice 1 in 2)
Komentarji:
 1. abata pravi:
  6.9.15 ob 22.25

  Miša, Zvezdana, .....naj grejo vse v penzijo in omogočijo, da delo dobijo mlajši ljudje.

 2. Anonimni pravi:
  7.9.15 ob 00.40

  Zvezdana za razliko od Miše ni zaposlena na RTV. Dokler si ta televiziaj ne bo prišla gor, da je rešitev njihovih težav v tem, da začnejo odpuščat neefektivne zaposlene in ne 2x cenejše in 2x efektivnejše honorarce, se ne bodo nehali utapljat v rdečih številkah.

 3. GAP pravi:
  17.9.15 ob 22.20

  dokler bo plačevanje RTV naročnine obvezni avtomatizem bodo na tej ustanovi afne guncal ...

 4. Anonimni pravi:
  11.10.15 ob 18.17

  Miša in Zvezdana in Manca Kušir ne spadajo več na tv ekrane . JE DOST MLADIH IN BOLJ SPOSOBNIH nehajte tote stare frise kazat po tv.Plačujemo naročnino gledamo pa programe, ki ne dobijo naročnine. Na RTV se norčujete iz nas gledalcev nimate nobenega programa, ki bi lahko rekli, da je dober za pogledat Miša nič ne dela pa dobi plačo , povejte v kateri firmi se še tako obnašajo, da bi plačevali delavca, ki nič ne dela.Eni fejst garajo pa ostanejo na koncu brez plačila - to je enakopravnost kaj menite !!!!!

 5. Bogič pravi:
  11.3.16 ob 19.49

  Največja napaka RTV vodstva ,da so premestili najboljšo voditeljico JELENO AŠČIČ.Kar se pa njenega porekla tiče je to njena stvar in je rojena vSLOVENIJI TOREJ JE SLOVENKA .