Kvak.com

Miloš Mar - priznal, da sta se s Pio Filipčič za eno uro zaprla na stranišče ...

ponedeljek, 6. julij 2015
Miloš Mar, Pia Filipčič, Bar, Big Brother
... a ni bilo tako, kot se je zdelo na prvi pogled. V medijih so namreč zaokrožile govorice, da sta Miloš Mar in Pia Filipčič nov vroč parček, saj naj bi divje seksala na reality pikniku, ki so ga priredili tekmovalci Bara in Big Brotherja in na nejevoljo ženskega dela udeleženk za eno uro okupirala ženski wc. A Miloš sedaj pojasnjuje, da je šlo le za provokacijo - vse skupaj naj bi bilo zaigrano, z namenom da bi se o tem pisalo in govorilo: "To je bila parodija na moj zadnji večer v Baru, ko so mi s kamerami vdrli na stranišče, kjer sva seksala s punco." Pozneje sta se s Pio lubčkala tudi v ljubljanskem nočnem klubu, a tudi to je bila le igra: "Tam sva bila objeta, se poljubljala na lica in podobno. Seveda so nama vsi nasedli. To, kar se mi je pozneje zgodilo na facebooku, se mi ni niti po izstopu iz Bara. Niti prvič niti drugič. Facebook je skoraj eksplodiral, saj sem prejel dva tisoč sporočil." Miloš sicer pravi, da sta s Pio dobra prijatelja in da je sam velik podpornik istospolno usmerjenih: "Ko sem imel v življenju največ težav, mi je gej skupnost stala ob strani in zato sem se tudi šel take igrice." (vir: Slovenske novice)
Komentarji:
 1. Anonimni pravi:
  7.7.15 ob 08.55

  Torej se norčuje iz gej skupnosti

 2. heh pravi:
  10.7.15 ob 03.24

  Vleče se ven. Prej pa vemo kaj je vlekel.

 3. Anonimni pravi:
  10.7.15 ob 08.34

  Miloš je provokator. Na žalost pa Slovenija ni Amerika, kjer bi nek nepomembnež lahko uspeval s takšnimi brezveznimi škandalčki.

 4. pik pravi:
  12.7.15 ob 11.53

  bruh

 5. slovenec pravi:
  13.7.15 ob 07.48

  pa sej se čist vsak jugovič norca dela iz slovncev, jebenti kje ta golazen živi - dejte se pravi slovenci malskulirat, pa jim ne pustit takšno obnašanje - naj gredo v svoje matične države, pa davidimo, kako se bodo tamobnašali,