Kvak.com

Pia Filipčič (Big Brother) - v šovu se ni zaljubila, priznala pa je, da je pila preveč alkohola ...

torek, 23. junij 2015
Pia Filipčič, Big Brother
Pia Filipčič je imela sicer v Big Brotherju kar nekaj simpatij - najprej je bila čisto nora na sostanovalca Marka, všeč pa ji je bil tudi Danilo ki ga je spoznala izven hiše. A danes priznava, da se je morda malo prenaglila ter da se zares ni zaljubila v nikogar. Na vprašanje ali glede svojega vedenja pred kamerami, karkoli obžaluje, Pia pravi: "Nič. Morda bi zmanjšala pitje alkohola. Te žurke so včasih prestopile mejo …"  (vir: Žurnal24)
Komentarji:
 1. lina pravi:
  22.6.15 ob 20.47

  Čestitam pia bila si moj favorit že od začetka bila si to kar si veliko sreče v življenje.zdaj se samo čakam naslednji big brother...vse pohvale res ni bil dolgčas doma pred tv. Pogrešala vaš bom.....

 2. Anonimni pravi:
  22.6.15 ob 22.21

  Spoštujem drugačnost in ta je zmagala. Ne morem se pa strinjat da je zmagala ženska. Veliko željo ki jo imaš jo izpolni, potem se pa predstavi kot ženka. Malo ti zamerim, da nisi odigrala 24 ur moškega in bi s tem rešila taborjenja Ano. Imam pomislek če je res prijateljica. Za prijatelje se je potrebno tudi kdaj žrtvovat. Želim ti najboljše, čestitke.

 3. sara pravi:
  24.6.15 ob 16.20

  Unisex zmagovalec, brvo 2 muhi na en mah

 4. kaja pravi:
  24.6.15 ob 21.08

  Enostavno...lepoticka! Bravo Pia :)

 5. meri pravi:
  25.6.15 ob 19.58

  Moja favoritka je bila Ana Mari ali Tibor Pia sploh ne je pokazala da je se prav dec pila kot zolna pa tudi obnasanje v opitosti delala je sramoto zenskam

 6. jošt pravi:
  26.6.15 ob 15.42

  Nič nimam proti drugačnosti, samo da pa BB napiše, da imajo prvič žensko zmagovalko... kako, če pa ima še moški organ med nogami, joške pa umetne.