Kvak.com

En teden po finalu Bara - Ivona Pavlović že skoraj ima nove joške in druge novice ...

nedelja, 21. junij 2015
Bar, Ivona Pavlović, Črt Banko, Pia Filipčič, Big Brother, Sašo Miljuševič, MasterChef, Valerio Lutman, Tomaž Škvarč Lisjak, Gostilna išče šefa
Bara je komaj konec, pa se je Ivona Pavlović z eno od lepotnih klinik že dogovorila za brezplačno povečanje prsi. Kot je znano, je bila to njena velika želja, pa tudi sicer na svojem Facebooku vsakodnevno objavlja slike iz raznih lepotnih salonov in solarijev, kjer ji v zameno za objavo nudijo brezplačne storitve. Njena mama pa pravi, da je na svojo mladenko izredno ponosna ... (vir: Žurnal24, Facebook)Sicer pa najnovejša teorija pravi, da je za zmago v resničnostnem šovu zelo koristno, če si Primorec. To so v zadnjem času Črt Banko (zmagovalec Bara), Pia Filipčič (zmagovalka Big Brotherja), Sašo Miljuševič (zmagovalec MasterChefa), Valerio Lutman in Tomaž Škvarč Lisjak (zmagovalca Gostilne išče šefa).  (vir: Slovenske novice)Sicer pa so nekateri tekmovalci po koncu resničnostnih šovov olajšani, da je vsega končno konec. Taka je Maruša Trampuž (prvoizpadla iz letošnjega Bara), ki je svoje veselje slikovito izrazila: "Hvala bogu, da je konec tega po**kanega Bara, da smo lahko prosti." (vir: Slovenske novice)
Komentarji:
 1. Pepi pravi:
  22.6.15 ob 20.13

  Lepotni saloni, ali ne bi polepšanja omogočili komu, ki ga res potrebuje in nima denarja. Le zakaj vsi padate na poznane. Drugi vas bi še bolje sprejeli.

 2. Anonimni pravi:
  22.6.15 ob 22.53

  Groza.

 3. Anonimna pravi:
  23.6.15 ob 08.55

  Zdaj bo iz sebe naredila đokerja.Usta so ji že nafilali,joški bodo predvidevam anormni.Škoda,da bo iz luštne naravne punce postala spaka ala Čepinova.

 4. tom pravi:
  23.6.15 ob 14.30

  oj za mene je ivona zmagovalka je lepa in postena in direktna pove vse kaj ji ni prau to cenim pri njej ji privoscim da si poveca prsi cema to zeljo BRAVO IVONA VSO SRECO NAPREJ

 5. De Condorcet pravi:
  23.6.15 ob 15.01

  Tom, in kaj je zate iskrenost? Ali mogoče to, da je cel čas govorila: "boli me kurac, jebem ti mater" itd. To žal ni iskrenost, mogoče za ljudi s približno enakim IQ kot Ivona. Torej zdej če jaz rečem: Tom, pejd u kurac, mi boš priznal da sem iskren?

 6. Lado pravi:
  23.6.15 ob 16.17

  Sedaj jo je starleta Saraja iz BB povabila v Beograd,da bo tam Ivona špilala kurberaj in služila denar,kot je izjavila njena mati,da ona bo v kratkem teh 50 jurčkov zaslužila.Ne dvomim,saj si bo povečala joške in še kaj drugega,da bo v bordelu služila mastne pare.Tako nevzgojena,nekulturna in lažnjiva.De Condorcet pohvalno za tvoj komentar,končno se oglasi in pameten,ki nepodpira te Ivonine gluposti.

 7. Vid pravi:
  23.6.15 ob 16.56

  ja kam bi pa prišli če bi vsi vsem vse povedali v glavo in vsakemu rekli prvo kar nam pade v glavo. Včasih se je treba tudi malo ugriznit v jezik in biti tiho.

 8. Micika pravi:
  23.6.15 ob 18.33

  Možgane bi ji bilo treba zamenjat