Kvak.com

Vlado Pilja (Big Brother): toži za aritmijo, a se alkoholu ne odpove

sreda, 10. junij 2015
Vlado Pilja, Big Brother, Znan obraz ima svoj glas
Vlado Pilja je zvezdniški gost v Big Brotherju, med motivi za njegovo udeležbo pa je menda tudi denar, saj naj bi prejel med tisoč in dva tisoč evri za en teden gostovanja. Gledalci so zelo hitro spoznali, da držijo govorice, da pevec ljubi kozarec rujnega, saj se Vlado ob alkoholu ni mogel zadržati. Tik pred odhodom je namreč na Facebooku napisal, da ima težave s srčno aritmijo, znano pa je, da zdravniki alkohol pri težavah s srcem močno odsvetujejo ... (vir: Njena.si)
Komentarji:
 1. Pepi pravi:
  11.6.15 ob 11.34

  Jaz pa imam težave z želodcem, pa se kavi tudi nisem odpovedala.
  Prosim, vzite že Suzano ven. Pa ta se obnaša kot Big bruther, še več, kot papež: jaz imam vse prav, jaz sem nezmotljiv ...
  Kaj je prišla noter, saj je vedela, koliko so stari, da jih zdaj s smrkavci zmerja, kaj je šla noter, če ne ve, da je to igra, DA JO MORAJO VSI igrati. Da so spletke in nagajanje dovoljene. Pa kaj, če ti nekdo nekaj nastavi v posteljo!!!! Prosim, naj gre ven, ker mi gre na bruhanje s svojo samovšečnostjo in vsevednostjo in vsemogočnostjo. Pa SAJ NI NOBENA ZVEZ. Pa še zvezde se ne smejo tako obnašati. Malokdaj koga napadam, da pa mi gre res na živce. Pa kakšne osebne informacije je vlekla iz tekmovalcev. Fuj.

 2. taja pravi:
  11.6.15 ob 16.52

  Pepi imaš moj podpis. In še to ko pride domov, naj se ona skrije pred mediji, njo bodo raztrgali, ne pa Tomaža ali ostale.

 3. pika pravi:
  11.6.15 ob 17.03

  Saj je lani kar dobro zaslužil z oddajo-Znan obraz ima svoj glas, na oddajo je menda dobil okrog 600 eur+ ostalo. In če se preživlja kot pevec, glih ni tko bogat kot nekateri znani ampak vsaj za preživetje ima. Kaj pa mi navadni ljudje, ki cel mesec delamo za 500-600 eur. In kje so položnice in hrana in skrb za otroke. Pilja, malo manj za alkohol in več za družino, pa bo!!

 4. PEPI pravi:
  11.6.15 ob 18.45

  POTEM JE PA ALKOHOLIK, ČE SE MU KLJUB ZDRAVSTVENIM TEZAVAM NE MORE ODREČI. PA SAJ TEH TREH NI KAJ PRIDA . PILJE, SORAJE IN SUZE.

 5. Pepi pravi:
  11.6.15 ob 21.10

  PEPI, prosim, izmisli si drugo ime.
  Za boljše življenje morajo danes glasbeniki kar pošteno garati. Denarja nimmamo. Manca Izmajlova gre v manjše kraje za cenejše vstopnine. Raje ceneje in več muzike, kot lenariti in čakati. Pilja pa se mi zdi premalo delaven.
  Ponavljam prošnjo: Suzana ven.

 6. heh pravi:
  12.6.15 ob 01.41

  Premalo delaven?
  Picopek pevec je.
  Torej ima ha razliko od folka, ki vleče socialno in nič ne dela, DVE službi.

 7. Anonimna pravi:
  12.6.15 ob 06.55

  Ne odpove se na alkotu,ne cigaretam in to je smrt za aritmijo.Očitno je sila šibka oseba,saj sta prav tadva smrt za aritmijo.Upam,da ga ne bo enkrat orenk trefnilo in bo pristal v bolnici.

 8. jani pravi:
  12.6.15 ob 15.04

  Vlado se je v big brotherji pokazal kot kulturen,odgovoren,pošten človek in ta izvor žaljivk iz strani -NJENA.SI- bi moral Vlado z tožbo terjati odgovornost in odškodnino za žaljivke in razžalitev.Riti iz omenjene agencije naj se raje spravijo nad arogantno,poniževalno,nesramno Suzano ki ne upošteva niti Big brotherjevih navodil.Njo se pa bojijo iz NJENA.SI. Ne jebe žive sile in vse ponižuje kot da je gospod Diktator.In nevem kako je Big brother takšna pička,da dopušča da ga Suzana ignorira in ne upošteva njegove avtoritete.

 9. Anonimna pravi:
  12.6.15 ob 16.10

  jani,ko so Suzano poslali v BB so to naredili z namenom,da sprovucira moške posameznike(predvsem Tomaža) in naredi "štalo",tako bo gledanost večja in seveda več evrčov.Kapišo?

 10. Anonimni pravi:
  12.6.15 ob 18.09

  KAPISKO bo drzalo glede Suzane a NJENA.SI se je spravila z žalitvami nad mirnega Vladota,to pa je tudi resnica,Suzani se pa pisnit ne upajo

 11. Anonimna pravi:
  12.6.15 ob 22.45

  Ker se stare vešče vsi pomalo bojijo.Nihče ne mara takih ksantip kot je Suzana.Nikoli ne odneha in rine tist mišji ksiht v vse zadeve.Skratka vsem greni življenje.