Kvak.com

Jinny Ribič - kritizirajo jo zaradi novega fanta

četrtek, 4. junij 2015
Jinny Ribič, Filip Kocijančič, Nejc Franko
Jinny Ribič je medijem predstavila svojega novega fanta - to je Nejc Frank, pomočnik glavnega trenerja smučarskih skakalcev. Lepotička, ki je lanskega septembra v prometni nesreči izgubila takratnega partnerja, novinarja Filipa Kocijančiča, je povedala, da sta z Nejcem skupaj pet mesecev in si trenutno ustvarjata skupno gnezdece. Ne manjka pa ljudi, ki ji nove ljubezni ne privoščijo: "Z ljudmi, ki so se obregnili ob to, da imam novega fanta, se ne obremenjujem. Nesreča se je zgodila skoraj leto dni nazaj. Nihče, ki me sedaj obsoja, takrat ni bil z mano. Naj najprej pometejo pred svojim pragom in naj se imajo radi.“. (vir: Žurnal24)
Komentarji:
 1. b2 pravi:
  4.6.15 ob 23.02

  Če bi bila to prava ljubezen si ne bi tako hitro najdla novega. Pri pravi ljubezni si še leta po koncu ne moreš najti novega partnerja.

 2. Anonimni pravi:
  5.6.15 ob 01.32

  Naj živi naprej, kaj komu mar. Ima prav, nihče ji ni stal takrat ob strani, kaj jim zdaj mar kako živi.

 3. b2 pravi:
  5.6.15 ob 06.49

  Kdo naj bi ji pa stal ob strani, vsak mora pri sebi razčistiti.

 4. mmm pravi:
  5.6.15 ob 08.47

  Razumem jo, od česa pa naj živi? Nujno rabi vzdrževalca!Pa kaj?

 5. tina pravi:
  5.6.15 ob 17.12

  Kako ste hudobni, ćisto prav, da si je našla fanta. Filipa ne bo nazaj, jaz ji privoščim srečo. Jinny, ne oziraj se na ljudi!

 6. Anonimni pravi:
  5.6.15 ob 18.34

  b2, ne gre za to, da bi ji kdo MORAL stat ob strani, ampak za to, da so sedaj glede vsega najbolj pametni tisti, ki jim je bilo takrat vseeno, kako preboleva smrt fanta. Če jim je bilo takrat vseeno, naj jim bo še naprej. Kdor je sam dal kaj podobnega skozi, bo razumel kako je s tem. Še hujše kot pri mladih puncah je, če moža izgubi ženska, ki že ima otroke, recimo v tridesetih letih. Nihče si en beli glave s tem, kako živi, kako shjajajo z otroki. Če si čez čas omisli novega moškega, pa vsi pametni za vse. Kdor je kdaj izgubil ljubljeno osebo bo vedel, da je to večna ljubezen. Ljubezen, kis e ni nikoli nehala. Ampak treba je živet naprej.

 7. Anonimni pravi:
  5.6.15 ob 22.32

  Prav ima.

 8. Anonimni pravi:
  6.6.15 ob 06.47

  Filip ni bil ravno nek magnat, kar se tiče sponzorstva. Ta pa tudi ni. Tako da ne fantazirajte.

 9. Anonimna pravi:
  6.6.15 ob 07.05

  Če bi res iskala sponzorja,si nebi izbrala novinarja ali trenerja,ti tako služijo sitne pare.Hvala bogu,da živi naprej in nihče je nima pravice obsojati.

 10. abata pravi:
  7.6.15 ob 20.52

  Filip je bil " pri koritu" in jo je " rinil " naprej.
  Na vsak način hoče biti popularna, ampak mene zanima, kakšen talent ima ????
  na " talentih" se je osmešila, še peti ni znala. Manekenka pa tudi ne more biti, Torej !!!

 11. Lejla pravi:
  11.6.15 ob 22.37

  Jao folk..pustite jo, da živi naprej...verjetno ji je Nejc stal ob strani, ko je prebolevala in se je razvila ljubezen...privoščimo ji!