Kvak.com

Bar na Planet TV: Joel upa, da ne bo zmagala Ivona

sreda, 3. junij 2015
Joel Srbu, Ivona Pavlović, Bar, Planet TV
Joel Srbu je v intervjuju zanikal, da bi z Ivono v šovu večkrat seksala ali da bi se pod odejo s Suzano dogajalo karkoli drugega kot nedolžno božanje. Meni, da je bil v oddaji prikazan v slabi luči, Ivono pa so ustvarjalci prikazovali kot nedolžno punco, zato upa, da ne bo zmagala ona in zmago privošči Črtu: "Ja, če pa Ivona zmaga, bodo pa ljudje resnično pokazali, kakšno obnašanje podpirajo in tako bo ona dobila potrditev, da je takšno obnašanje sprejemljivo. Če bi vedel, da je to tako, bi bil tudi jaz tak od začetka." (vir: Žurnal24)
Komentarji:
 1. Anonimni pravi:
  4.6.15 ob 03.48

  On je dokazal, da je govno od človeka. Normalno, da navija za Črta, ker od njega dbi procente, od Ivone ne. Model je tako zapufan, da se ven ne vidi.

 2. Anonimni pravi:
  4.6.15 ob 03.53

  Tak od začetka? Budala nora, on je bil 300x hujši! Mater, kupi si že ogledalo ali pa si poglej kakšen posnetek za nazaj!!

 3. milena pravi:
  4.6.15 ob 12.42

  JOEL ti se pravi nosorog IVONE je pa prava lepotička

 4. Mius pravi:
  4.6.15 ob 12.54

  Srbu na vrbu.

 5. prekmurec pravi:
  4.6.15 ob 13.02

  zmagala bo naša Suzana,ker se govori,da bo naredila velik žur za prekmurce in tiste,ki jo bodo podprli.Ivone nemre zmagat,ker sam afne gunca pa preklinja,kot madžar..Dajmo Suzana ti ti res prava kraljična in ponos vseh prekmurcev.Radi te imamo.

 6. heh pravi:
  4.6.15 ob 15.52

  Kakšno obnašanje bajs zafrustriran.
  Tepeš babo pa boš o obnašanju govoril.
  Kar se pa slovencljev pa komentarjev o "južnih" tiče se pejte pa mal slikat.
  Suzana je čist ista lajdra kot ostale, kar se tiče pa primitivnosti so bli pa v oddaji "Kmetija" sami slovenci in lahko mirno rečem, da bolj prizadetih, omejenih in primitivnih ljudi na kupu nisem videl nikjer. Razen seveda v baru.
  Kar se pa tiče tega, da bi nagrado moral dobiti nekdo, ki je največ vložil v bar. Ej smrkci. To je reality show, ki služi denar z voayerizmom. Delo je tle totalno nepomembno. Noben ne gleda zato, da vidi nekoga, ki GARA. Vsi gledajo, da vidijo kdo se bo osramotil oziroma kdo bo storil kaj zabavnega.
  Po logiki tega, kar se prodaja je Črt zadnji, ki bi moral zmagat.
  Si pa definitivno zasluži pošteno plačo v katerem koli baru v Sloveniji.
  Ampak ne mešajmo showa za 50.000 eur(delo za šankom ni tok vredno) s sposomnostmi kelnarjenja.
  To pač ni nek poklic, kjer bi rabil imeti diplomo iz medicine.

 7. klavsija pravi:
  5.6.15 ob 05.49

  Se stromjam z prejsnjim komentarjem. Naj zmaga ivoma si majbolj zasluzii icona je najvec pretrpela i zalivk in vsega ostalega od sotelmovalec
  Sm moslna da se zoel ne bo tolk lagav k bo prsu vn

 8. aya pravi:
  5.6.15 ob 08.08

  Suzana se nikoli na pozabi zahvaliti gledalcem za podporo. Prizna svoje napake in jih obžaluje. Stoično prenaša izpade ostalih tekmovalcev. Suzana si zasluži zmago.

 9. Anonimni pravi:
  5.6.15 ob 18.36

  za podporo se mislim da vsi zahvalijo. Ivona vedno po vročem stolu napiše zahvalo tudi na fb stran. No, Joel se mogoče res ni, ker je izpadel. :)