Kvak.com

Big Brother razkritje: Pia je še vedno moški!

četrtek, 14. maj 2015
Big Brother Slovenija, Pia Filipčič, Martin Flis, Tina Lukić
Čeprav je Pia Filipčič še pred dnevi sostanovalcem razlagala o svojih spolnih izkušnjah, odkar je spremenila spol, pa je le dan kasneje prišlo do razkritja nečesa, kar je večina gledalcev že vedela ali vsaj slutila: Pia je spodaj še vedno moški. Do razkritja je prišlo, ko sta se pod vplivom alkohola mečkala z Martinom, ta pa je ugotovil, da ga v Piini hlačkah čaka nekaj nepričakovanega. Pia je naslednji dan Martinu priznala, da se je vsem zlagala: "Nisem hotela govoriti o tem, da ga imam še vedno. Mislila sem, da me bodo tako bolj sprejeli. Tudi jaz se bom počutila bolj sprejeto. Takrat sem hotela spakirati, ker se mi je zdelo, da sem se zlagala. Žal mi je, da so živeli v prepričanju, da sem 'cela' ženska. Res so me ful dobro sprejeli in nisem želela tega pokvariti. To je moja intimna stvar. Po eni strani sem želela povedati, ker nisem lažnivka. Drugi del pa mi je govoril, da je to moja intima, ki se nikogar ne tiče." Martin, pa tudi preostali sostanovalci, so poklapano Pio potolažili, da jo sprejemajo tako kot je. Le že izpadla Tina Lukić se je preko Facebooka pridušala, da "joške še ne naredijo ženske." (vir: Slovenske novice 1, 2 in 3, 24ur, Big Brother)
Komentarji:
 1. Pepi pravi:
  16.5.15 ob 09.44

  Tina, tebe pa ne naredijo lepe tone pudra in solariji. Pia je edinstvena, je odkrita, ni spletkarka, zato mi je všeč. Baba, ki ima jajca. Bravo, Pia.

 2. pik pravi:
  18.5.15 ob 20.08

  Pepi- BRAVO

 3. Buda pravi:
  18.5.15 ob 20.27

  Tina, pejt si popravit nos, da te ne bo kdo zamenjal za Ostržka.

 4. jevrej pravi:
  31.5.15 ob 15.38

  kaj ste pepi,pik in buda vsi skupaj skisani?ON JE MUŠKO IN NE ŽENSKO!!!kakšna Pia neki ampak on je mužjak Pijko binglajko med nogami.In povrhu vsega še velik lažnivec ko je nategoval tipček ljudi okoli sebe da se je že operiral in spremenil tiča v češpljo.V resnici pa mu binglja še vedno med nogami.Lažove jedan zavajajoči,ni lepo da je zavajal z lažmi....

 5. ANA pravi:
  5.6.15 ob 21.24

  PIA VSE DOBRO TI ZELIM. BRAVO. BODI TAKŠNA KOT SI.