Kvak.com

Tina Maze: "Nisem karieristka, življenjski vrhunec bo materinstvo"

ponedeljek, 27. april 2015
Tina Maze, Andrea Massi
Tina Maze in Andrea Massi sta za Planet Siol dala enega svojih redkih skupnih intervjujev. Mega uspešni trenersko-tekmovalni dvojec je povedal, da se med seboj pogovarjata v slovenščini, preklinjata pa vedno v domačem jeziku. Ni skrivnost, da je Massi tisti, ki je imel pri smučanju glavno besedo, kako pa je doma? Tina: "Andrea je šef za vse! Dovolj bo, če povem, da je televizijski upravljalnik vedno v njegovih rokah. A ne le to, vseskozi pritiska gumbe za menjavo programov. Kaj mi preostane? Prilagajanje. To je moja naloga. Ha, ha …" To priznava tudi Andrea: "No, priznam, da rad prevzemam vlogo tistega, ki odloča. A včasih mi je pri srcu, ko vse prepustim Tini. Spominjam se prvih počitnic v Grčiji. Nisem vedel, kam greva, kdaj imava letalo … Za vse je poskrbela ona. Bilo je zelo lepo." Čeprav njena nadaljnja pot še ni odločena, pa Tina na drugih področjih nima ambicije biti najboljša na svetu: "Doslej sem bila v stvareh, ki sem se jih lotevala, uspešna. Z veseljem se spogledujem z izzivi. Je pa jasno nekaj … Za vsako žensko, ki se ima za žensko, je življenjski vrhunec materinstvo. Nisem karieristka. Športni uspehi so kljub trdim treningom in odrekanju prišli spontano. To je bila na začetku le igra, v nadaljevanju morda življenjski slog. A moj življenjski cilj je družina. Tako sem bila tudi vzgojena." (vir: Planet Siol)
Komentarji:
 1. Anonimni pravi:
  28.4.15 ob 14.06

  najbolj kjut par v sloveniji! vso sreco vama zelim!

 2. 22 pravi:
  29.4.15 ob 15.28

  Za vsako žensko, ki se ima za žensko, je življenjski vrhunec materinstvo.

  Včasih se sprašujem, če imajo ljudje ki kar tako kaj takega rečejo kaj v glavi. Koliko ljudi lahko taka izjava izjemno prizadane. Bolj previdna bi lahko bila Tina pri izbriri in formulaciji stavka.

 3. nini pravi:
  29.4.15 ob 21.24

  22, se strinjam, Tina ga je fejst pobiksala s to izjavo, sama pa priznava, da je v takem mišljenju vzgojena ... dost žalostno, da se tako mišljenje še ohranja.

 4. Anamarija pravi:
  30.4.15 ob 10.23

  Tina Maze, BRAVO!!! Vse si že dosegla in čisto prav razmišljaš, pika na i, bo to, da postaneš še mamica, to je tisto, kar nas ženske končno osreči in čisto nič drugega! Želim ti, da se ti to uresniči!!!

 5. Mojca pravi:
  12.5.15 ob 16.18

  Tina Maze je lahko za vzor vsem Slovencem!