Kvak.com

Bar na Planet TV: šov je moral zapustiti Rene Šantić!

nedelja, 5. april 2015
Bar, Planet TV, Rene Šantić, Suzana Zeković, Emi Nikočević
Največ minusov je od sotekmovalcev tokrat dobil Emi Nikočević, Damjan pa je na vroči stol taktično posadil Reneja, češ, najbolj je priljubljen, zato ga bodo gledalci v šovu obdržali. A se je mišičnjak s svojimi dejanji - s Suzano je začel romanco, čeprav s punco zunaj ni imel vsega razščiščenega, ob napadu na Emija s strani njegovih znancev pa le nemo opazoval dogajanje - očitno gledalcem zameril in so ga izločili iz boja za nagrado 50.000 evrov. Ob izločitvi je bil tako šokiran, da sploh ni vedel kaj za slovo povedati sotekmovalcem, Suzani pa je napisal posebno sporočilo in ga skril v njen kovček. Emi pa je Suzani očital, da mu zaradi Reneja ni stala ob strani: "Tja kot veter piha, tja se postaviš." Rekel ji je še, da jo Rene nadira, ona pa za njim teka kot kokoš ... (vir: Planet Siol 1 in 2, Slovenske novice)
Komentarji:
 1. ana pravi:
  6.4.15 ob 01.47

  Rene je kar vredu fant . Ce se nebi s Suzano spetel bi sigurno zmagal.
  Skoda te je za tako kokoško. Preberi si kaj pisejo na sobotainfo za njo
  lp

 2. ferdo pravi:
  6.4.15 ob 11.00

  peder je spet zmagal ali so vsi prijatelji toplovodarji glasovali zanj rit bo trepetala

 3. Jure pravi:
  6.4.15 ob 18.35

  Škoda ga je.

 4. Anonimni pravi:
  6.4.15 ob 22.32

  Kaj ga je škoda, saj ga ni pobralo. Zmagat itak ne bi mogel, zapravljat čas v baru, ki morda nikoli ne bo delal profita, je pa itak nesmiselno. Naredil si je dovolj reklame, če bo pameten, bo znal to izkoristit.

 5. slovenec pravi:
  7.4.15 ob 09.03

  v takihoddajah je vse povsod, ali so pedri, lezbike, ali osebe z zamenjavo spolov, tako se ven melčejo, da niti normalno rojenih moških in žensk ne vidijo, nevem kam to pelje, sej ti bo že nerodno povedati, da obožuješ žensko telo, pa še če smo čist odkriti, javno se izpostavljajo v glavnem samo neki iči z slo. državljanstvom

 6. teo pravi:
  7.4.15 ob 09.10

  zdej smo v tem lčasu, ko kamerkoli pogledaš, vidiš odurne domišljave in vsiljive pedre, imajo se zelo za pametne, naj bodo, naj ga vtikajo kam koli hočejo, samo res ni se pa treba tako vsiljevati in povdarjati, kot danormalni moški in ženske niso nič, peder miha, potem ta peder iz BB, iz Bara - halo poglejte njihovo obnašanje, pa mi nej še kdo reče, da jih ne spoštujemo in da smo gejofobni, mislim da je ravno obratno, oni so naravno partnerstvo fobni, na bruhanje mi gredo taki izmečki, čeprav vsi niso takšni, zato pa imajo toliko problemov, ker jih taki bedati zastopajo po tv

 7. Slovenka pravi:
  7.4.15 ob 16.33

  BAR - dogaja se, v nekoč naimenitnejši ljubljanski kavarni...Sedaj pa je v njej poden! Sprašujem se, zakaj "glavni" dovolijo, da se uporablja srbščina, hrvaščina!!??? Smo v SLOVENIJI, oddaja je slovenska in naš jezik je SLOVENŠČINA!!!Upoštevajte to!!! Bomo tudi pri oddajah postali hlapci!?

 8. ANKA pravi:
  7.4.15 ob 16.37

  ANA, nauči se pisati!!!! Pravilno je V REDU in NE BI! Ti pa pišeš skupaj! Nisi hodila v šolo?

 9. Anonimni pravi:
  7.4.15 ob 21.09

  V kakšno blesarijo se greš vtaknit Anka.

 10. krrr pravi:
  7.4.15 ob 21.51

  Pri vseh objavah in vseh clankih mora vedno anonimni imet zadnjo besedo.Get a life man.:-)

 11. Anka pravi:
  7.4.15 ob 22.51

  ANONIMNI,slovenski pravopis ti gre na živce, Bar pa ne!? Imej J...A in se raje podpiši!

 12. Neža pravi:
  7.4.15 ob 22.54

  Anonmni! Slovenski pravopis,če seveda veš, kaj je to, ti gre na živce, vse traparije Bara pa ne!!!??? Imaš morda ime, ali se moraš skrivati!???? Veš, da se mi smiliš!

 13. Anonimni pravi:
  8.4.15 ob 00.36

  Neža, sem prvi anonimni, drugi pa ne. Veliko komentarjev je tukaj napisanih kot Anonimni - to pomeni, da ne izpolnimo polja za ime. Daleč od tega, da bi bil to en sam človek.