Kvak.com

Miloš Mar (Bar) pobesnel na Planet TV: "Jeb*** si mater in rit si obrišem z vašo pogodbo"

sobota, 28. marec 2015
Bar, Planet TV, Miloš Mar
Miloš Mar, ki je moral Bar na Planet TV zapustiti zaradi spora z gosti lokala, je bil zgrožen nad obnašanjem La Toye v stanovanju, saj si je sredi svoje sobe pred kamerami brila svoje mednožje. Na svojem Facebooku je objavil sporočilo: "Zdej mam pa dost! Mene označijo za psihopata, ker sem po grožnjah strank z nožem vn padu in se začel dret medtem, ko je varnostnik v luft gledal in po temu SAM zapustil sranje, ki so ga naredili z reality showom, ki je nekoč bil spodobna zadeva, potem pa v njega pripeljejo idiotizem, ki si meni nič tebi nič brije piz** sredi sobe pred širno Slovenijo. Sam pa po spletu okoliščin niti nisem imel priložnosti pobrati svojih stvari ob odhodu in sem posledično nazaj dobil manj kot tretjino svojih stvari, po vrh vsega v tujem kovčku. Jeb*** si mater in rit si obrišem z vašo pogodbo. Pa me zdej stožite pa probajte kej uzet. Imam po vaši zahvali manj kot sem imel, ko sem živel na ulici! Sramota! Toliko o Najboljšem Baru na planetu. Sramota za gostinstvo, sramota za Slovenijo in smešno, ampak sramota celo za televizijo." Vročekrvnemu Milošu je bilo za besede očitno kasneje žal, saj je prispevek zbrisal. (vir: Žurnal24)
Komentarji:
 1. Anonimni pravi:
  30.3.15 ob 12.54

  Žalostno je kaj ljudje vse naredijo in kako se ljudje smešijo v teh resničnostnih šovih, da bi zaslužili nekaj denarja. Kaj delajo mediji iz teh ljudi.

 2. Jure pravi:
  30.3.15 ob 12.56

  Miloš močno pretirava in hoče nasilno podaljšati svojih 5 min slave.

 3. heh pravi:
  30.3.15 ob 21.14

  Anger management namesto Facebooka.

 4. maja pravi:
  1.4.15 ob 20.57

  Miloš si mi od štarta kul. jaz bi znorela še prej,da bi mogla živet med tkšnim folkom.saj ni čudno,da se ti potem utrže,ko te pa obkroža kup moških-samovšečnežev,ženske-nimam besede.

 5. dobro obvesceni vir pravi:
  2.4.15 ob 02.34

  miloš vedno skoraj vse sporne poste zbriše iz svojega fb profila.
  nikoli ni on živel na ulici, ampak pri gayih po ljubljani, ki jih je na koncu obtožil, da so mu ukradli stvari, kot je sedaj planet tv
  meddrugim je živel tudi pri žigu, ki je sedaj v big brotherju.
  skratka miloš gradi kariero na namišljenih zgodbicah in situacijah.

 6. u pravi:
  4.4.15 ob 00.34

  Pa tudi , ce je zivel pri pedrih ? kaj potem zdaj je car , ki denar sluzi z svojim videzom , ki je bombastičen