Kvak.com

Sanja Grohar se ne vrača v Slovenijo

sobota, 14. februar 2015
Sanja Grohar
Sanja Grohar že drugo leto živi v Londonu, kamor se je preselila s fantom Matejem. Parček se zaenkrat v Slovenijo ne namerava vrniti, saj jima britanska prestolnica ponuja več kot domovina. Nekdanja misica se skuša v Londonu uveljaviti kot pevka, in ima svojo spremljevalno skupino, piše pa tudi modni blog They Call me BamBam. S čim Sanja preživi, ni povsem jasno, prizna pa da ne more več zapravljati toliko kot v Sloveniji: "Ne kupujem več toliko, kot sem, a ko si kaj zaželim, je to vedno nekaj, kar je predrago. Tako da ne vem, ali je bolje, da bi po malem kupovala, ali le tiste 'it' kose sem pa tja. (smeh) Je pa nor šoping tukaj, prsti vedno srbijo." (vir: govori.se)
Komentarji:
 1. heh pravi:
  14.2.15 ob 12.17

  Šoping. Res pomembna novica iz "tujine". Malomeščanka.

 2. Anonimni pravi:
  14.2.15 ob 17.00

  V London ne grem živet, tudi če bi mi kdo plačal. Sem bil nekajkrat tam in najlepše od vsega se je vkrcat na letalo za povratek nazaj.

 3. Anonimni pravi:
  15.2.15 ob 00.05

  Bi se že pohvalila, če bi kaj res zanimivega tam počela. Od bloganja sigurno ne živi. Ima pa zanimive slike na blogu,pa tudi vzdevek BamBam. Verjetno bo do vsega, s čimer se je ukvarjala v Slvoeniji, v Londonu najlažje unovčila naziv Playmate of the year.

 4. Seka pravi:
  15.2.15 ob 09.49

  Pevske kariere že nebo naredila,ima pretanek glasek.Tudi pretanke možgane....žal!

 5. KKK pravi:
  15.2.15 ob 11.55

  Upam,da ne poje samo v tretje razrednih PABih. Sicer ji pa želim, da bi uspela v življenju.Za te lepotice je sedaj res težko. Škoda,da se niso usposobile tudi za kakšne konkretne poklice in se tudi zaposlile.

 6. abata pravi:
  23.2.15 ob 22.35

  Ostani v Londonu, tu te ne pogrešamo.

 7. nera pravi:
  24.2.15 ob 06.25

  dat na kmetijo delat teslo babje

 8. božo pravi:
  24.2.15 ob 14.00

  nevošljivci, vi ste pravi brezvenjaki, mogoče še dovolj ne izobraženi in veliko sfrustrirani, kaj ste pa vi ustvarili, ona vsaj ne živi na državnih jaslih, si sama služi svoj kruh, pa če bi tudi z prostitucijo - halo bedniki

 9. Anonimni pravi:
  24.2.15 ob 14.35

  Lahko smo prepričani,da denar zasluži samo fant,ona se hoče uveljavit-ne vem sicer s kakšnimi kvalitetami,ampak zasluži verjetno nič.Bi se pa rada šla šoping,seveda s tujim denarjem.Tudi ta fant bo spregledal,kot vsi do sedaj........

 10. Anonimni pravi:
  24.2.15 ob 16.46

  jaz mislim, da ji ni nihče nevoščljiv. bo prej krivo to, da jim gre mal nekam... :)
  lahko spregledaš, pa si misliš svoje, ampak fora je v tem, da ona to načrtno počne, objavlja takšne stvari,da izziva, da se kdo spotakne ob to. Toliko neumna menda ni, da ne bi vedela, da folk ne pada na takšne poceni fotke in zapise. V tujini je težko. Tudi njej, ampak tega ne bo priznala, ker bi s tem priznala svoj poraz. Se rajši poslužuje sindroma Malnarce. To je pravzaprav problem vseh estradnikov, d amorajo non stop glumit nek uspeh, tudi če so čist zabredli. Pa dobro, če se zaradi tega boljše počuti in lažje prenaša bedo, tudi prav. :)