Kvak.com

Miša Molk in Ula Furlan brez dlake na jeziku o "perverznih ponudbah" na nacionalki!

torek, 10. februar 2015
Miša Molk, Ula Furlan, Mario Galunič
Miša Molk in Ula Furlan sta v radijskem intervjuju za oddajo Torek ob petih iskreno spregovorili tudi o njuni situaciji na nacionalni televiziji. Spomnimo, Ula je izgubila svojo oddajo Nedeljsko popoldne z Ulo, Miša pa že leta ni vodila svoje oddaje in nič ni videti, da jo v prihodnje bo. Ji je pa novi urednik razvedrilnega programa Mario Galunič dal "najbolj perverzno, sprevrženo ponudbo" - če bi sprejela, bi prav ona dobila oddajo, ki so jo Uli vzeli. Na ta način je Miša še pred Ulo izvedela, da bo njena hčerka oddajo izgubila - najprej je mislila, da je ponudba hec, a je Galunič mislil čisto resno. Molkova zato razmišlja celo o prestopu na druge televizije: "Če bi bila vsebina, ki bi jo sprejeli po mojem predlogu in bi jo skupaj oblikovali tako, da bi sledila mojim ciljem, kar se tiče televizijskega dela, bi šla tudi drugam." (vir: Radio Terminal)
Komentarji:
 1. te dve sta že tečni pravi:
  10.2.15 ob 22.31

  ulina oddaja je bila dolgočasna. Čeprav je ona prijetna, nasmejana, lepa punca, je bila oddaja dolgočasna. Je logično, da mama (naj bi bilo logično), ne bo šla spodkopavat lastne hčere, ampak s temlem javnim pranjem izpadata kot gosi. Če bi bili res tako dobri, bi imeli vsaka svojo oddajo, bi ne bil potreben nepotizem itd. Če je miša želela oddajo, kjer bi govorili o problemih... pa ljubica draga, problemov je preveč... ljudje rabijo pozitivno.

 2. hdn pravi:
  11.2.15 ob 05.41

  na tej nacijonalki se napajajo razno razne cetnikuse

 3. jožica pravi:
  11.2.15 ob 10.45

  Miša naj že enkrat gre v pokoj in da mlajšim prostor na TV,ki jo mi plačujemo.Ona je svoje že odslužila, ali misli da je že inventar na TV in da bo večno delala.

 4. mici pravi:
  11.2.15 ob 14.53

  Drugam da bi šla,v penzijo se spoki gos neumna,pa daj prostor mladim in lepšim.

 5. marjan pravi:
  11.2.15 ob 16.47

  gdo bi pa se sploh gledal oddaje ki jo vodijo plasticne babe.tvoj cas je potekel sprijazni se z tem.ne placujem narocnino zato da bom gledal obraz nafilan z botoksom.

 6. Anonimni pravi:
  11.2.15 ob 17.13

  Mater kako ste prrimitivni, pravi neandertalci........

 7. Pepi pravi:
  11.2.15 ob 17.35

  Prosim, nehajte Mišo pošiljat v pokoj. Delat je treba. Kam pa pridemo, da gredo vsi v pokoj! Pa priznajte, marsikaj dobrega je naredila. Meni moti le njena nerazločna govorica zaradi posegov na obrazu.
  Tudi Uli lepo teče jezik. Je pa res, da ji zaenkrat manjka
  mamine karizme. Pa teh pogovornih oddaj imamo malo dost. Polno jih je, Slovencev pa premalo in se stalno obračajo eni in isti.
  Kaj bolj genialnega bo treba!!!!

 8. Anonimni pravi:
  11.2.15 ob 18.46

  Dovolj je stara,naj gre v penzijo,verjetno ji bodo priznali par let invalidske,zaradi deformirane goflje.

 9. Anonimni pravi:
  11.2.15 ob 21.16

  KDO ŠE BI GLEDAL TO PLASTIKO.

 10. Anonimni pravi:
  12.2.15 ob 05.16

  Jaz pa mislim, da bi bila boljša od Ule. Škoda, da ni sprejela. Bi jo pa mediji verjetno scefrali.

 11. Didi pravi:
  12.2.15 ob 06.50

  Bila je dobra pri svojem delu, a ni opravljala dela, ki bi bilo usodno pomembno za človeštvo, zato ne vidim razloga, da zanjo ne bi veljali isti zakoni kot veljajo za vse ostale zaposlene: ko dosežeš pogoje za upokojitev, daj prostor mlajšim.

 12. nn pravi:
  12.2.15 ob 17.25

  kolk anonimnih je na tej strani,al sm pa jaz usekan

 13. Anonimni pravi:
  13.2.15 ob 06.43

  anonimni so vsi, ki pustijo okence "Vaše ime" prazno.

 14. bojan pravi:
  15.2.15 ob 16.32

  ona še vedno misli da je edina in enkratna in da ni več ljudi za njeno mesto, naj mladi delajo naprej, ona pa naj gre v pokoj, hščera pa naj gre kej drugega delat, ker za tukaj itak ni sposobna, pa konec debate