Kvak.com

Pro Plus predstavil pomladno shemo: Big Brother bo vodila Ana Marija Mitić

torek, 10. februar 2015
Big Brother, Ana Marija Mitič, MasterChef, Znan obraz ima svoj glas, Peter Poles, Boštjan Romih, Tara Zupančič, Popolna poroka, Dan najlepših sanj
Na Pro Plus so predstavili oddaje, ki jih bodo gledalci gledali spomladi: 21. se začne oddaja Popolna Poroka, ki jo bosta vodila Boštjan Romih in novinka Tara Zupančič, 1. marca se vrača lanski hit Znan obraz ima svoj glas, ob ponedeljkih bo na sporedu Peter Poles, ki bo v oddaji Dan najlepših sanj gledalcem uresničeval skrite sanje, še vedno pa se ljubiteljski kuharji lahko prijavijo na resničnostni šov MasterChef Slovenija. Veliko zanimanja je požela informacija, kdo bo vodil največji resničnostni šov vseh časov, Big Brother - tokrat ga bodo snemali v Beogradu, voditeljica pa bo komičarka Ana Marija Mitić. (vir: 24ur)
Komentarji:
  1. debela pravi:
    11.2.15 ob 05.42

    cetnikuša

  2. Anonimni pravi:
    11.2.15 ob 18.44

    a tudi tukaj imamo naval nacionalističnih izpadov?

  3. gigi pravi:
    11.2.15 ob 21.34

    Že na pogled je to ena zlobna baba.

  4. janko pravi:
    12.2.15 ob 05.44

    zih je bre srpkinja

  5. Didi pravi:
    12.2.15 ob 06.52

    Anonimni, kaj počneš med temi hudobci? "Debela", a ti si pa domobrankuša al' kaj? Si zombi, da po sedemdesetih letih nimaš o čem drugem razmišljat???

  6. alpski srbek pravi:
    13.2.15 ob 05.43

    a ma cetnicki pedigre al ne?

  7. Anonimni pravi:
    13.2.15 ob 10.37

    ti alpski srbek imaš pedigre debila

  8. slovenec pravi:
    13.2.15 ob 18.18

    anonimni - takoj se oglasi, kadar se koli omeni jugoviče, kot daje sam prizadet, ampak kakor koli, res je res, skoraj že ni več slovenskega priimka med igralci, voditelji, na višjih položajih odgovornih ljudi, med politiki, profesorji itd., kajti slovencev skoraj več ni, iči pa tukaj jamrajo, ker jim gre prelepo, njihova domovina jim pa tega pač ne nudi, zato anonimni, ti imaš pedigre velikega ič debila

  9. Anonimni pravi:
    13.2.15 ob 22.54

    anonimni se takoj oglasi, ko vidi izbruhe nacionalizma. Bi se oglasil recimo tudi pri neumnih pripombah o Hani Mancini in zapisih o tem, da je neprimerna, da zastopa Slovenijo na Eurosongu, ne samo pri ičih. Samo za primerjavo. Sam nisem ič, poznam pa kar nekaj super ljudi, ki to so in še več takšnih, ki so iz mešanih zakonov. Zanimivi, razgledani, predvsem zelo inteligentni in sposobni. Mogoče je pa to razlog, da so vse bolj opaženi. Nisem osebno prizadet ob takšnih izpadih kot so tvoji »slovenec«, ker tudi če po sebi sklepam, so takšni zapisi kot so tvoji samo odzivi »slovenčkov« in »slovenceljnov«, ne pa Slovencev in Slovenk. Se pa ravno zaradi tega, da dokažem in pokažem, da vsi Slovenci ne razmišljamo tako kot ti, čutim poklicanega, da se VEDNO oglasim na takšno temo. Predvsem me moti, ko vidim kakšnega zaničevanja so takšni ljudje kot si ti sposobni do posameznikov, ki imajo enega starša Slovenca, drugega pa ne. Do posameznikov, ki jih osebno sploh ne poznaš, jih pa javno sramotiš in ponižuješ samo zato, ker po neki tvoji bolani presoji nimajo pravega pedigreja. Tukaj sploh ne gre več za nestrpnost do tujcev, ker ti ljudje niso tujci. Rojeni so v Sloveniji, imajo od nekdaj slovensko državljanstvo, mnogi od njih tudi slovensko nacionalnost. Veliko staršev se namreč v primerih, ko je otrok iz mešanega zakona rojen v Sloveniji in tukaj živi, odloči ob rojstvu, da je njegova nacionalnost slovenska. In potem se čudiš, da je vse več ičev na vidih položajih? A ni očitno zakaj? Očitno s takšnim pedigrejem kot je tvoj, predvsem pa s takšno zaostalo miselnostjo, človek ne prileze daleč.

  10. aida pravi:
    14.2.15 ob 00.42

    Pa joj no, sam ona ne!!!

  11. suri pravi:
    14.2.15 ob 06.59

    domacih vec ni zato je potreben uvoz

  12. Didi pravi:
    14.2.15 ob 09.45

    Anonimni, spoštovanje do tvojega razmišljanja! Bojim se le, da topoglavcem ne zaleže.

  13. heh pravi:
    14.2.15 ob 12.21

    Tipično. Dela za trakom, žena ga vara al pa ona dela za trakom pa jo mož vara potem se pride pa na iće zgovarjat zakaj je njegovo življenje en drek.
    Da bi prevzel odgovornost za svojo situacijo pa ne.
    Tipični nacionalisti. Vedno je nekdo drug kriv.

  14. beh pravi:
    15.2.15 ob 10.41

    Tudi za vse višje položnice so krivi ići.

  15. slovenec pravi:
    15.2.15 ob 16.36

    anonimni - tudi jaz poznam veliko ičev, tudi prijateljujemo z njimi, razlika je samo v tem, da za te ljudi ne veš, razen preimka, ker se prilagajajo našemu načinu, govorijo čisto slovensko in ne izstopajo, se trudijo, drugi pa že leta živijo v slo, pa ne govorijo slovensko, vsi smo jim brača, ne poznajo kolture itd., poznajo samo istriktno svoj pedigre in ne odstopajo, da pa lažje živijo tukaj kot pa v svoji domovini, tega pa ne priznajo, samo kritizirajo našo državo

  16. slovenec pravi:
    15.2.15 ob 16.42

    heh, ti že veš kako to gre pri varanju, in kako imaš življenje za en drek, kajti jaz ne govorim o tem, imam svoje življenje z družino in lepo nam je, tudi položnice plačujem sam, si privoščim po zmožnostih, nacinalisti pa ste vi, ker ko vam kdo stopi na žulj, pa vas nacionalno vređa, isto je to, kot koliko romov je zelo kultiviranih, veliko pa jih ni, isto je veliko ičev v redu in prilagodljivih, veliko pa jih ni, tako da že tisti delajo svoji naciji sramoto, kdor pa misli da sem topoglavec-suri- je sploh vprašanje če je razumel kaj sem sploh hotel povedati, tako da veliko tukaj govorcev vas je zelo bednih

  17. ixs pravi:
    18.2.15 ob 13.34

    ni važno kaj je po narodnosti,je preveč odbijajoča z svojim obnašanjem,ne da se je gledati,kjerkoli se pokaže vsi preklopimo tv program,kar je preveč samoveščo je pa že preveč.

  18. Anonimni pravi:
    18.2.15 ob 14.46

    @slovenec, ne pametuj. Na žalsot imamo v Sloveniji tudi ogromno rukaj rojenih Slovenec, ki so 30 kolen nazaj Slovenci, pa tako grdo govorijo slovensko, kot da bi bili v Sloveniji 4 mesece ne celo življenje. Predvsem imajo zelo pomanjkljivo poznavanje slovenske slovnice. Delajo grozne napake pri uporabi nekaterih besed npr. mogel moral ipd. Ampak na podlagi nekaterih primerov ne moreš in ne smeš delat nekih generalnih splošnih zaključkov. To je neumno. Reci ta Janez pa ta Mujo sta neumna, če res sta in zakaj sta, ne pa delat zaključkov kakšen je nek narod na podlagi svojih osebnih izkušenj, ki jih imaš z nekaj osebami. Jaz ne poznam ne vseh Slovencev ne vseh priseljenecev v Sloveniji in zato se vzdržim takšnega neumenga posploševanja in zaničevanja na prvo žogo. Ko bomo vsi Slovenci zares kultivirani, bodo tujci za nas še najmanjši problem.

  19. MrBee pravi:
    8.3.15 ob 20.17

    Upam, da zamenjajo voditeljico čimprej!

  20. ana pravi:
    10.3.15 ob 22.31

    Men je pa zelo uredu, kot voditeljica.