Kvak.com

Mojca Mavec se je odzvala na obtožbe Miše Molk: "Ne razumem takih objav na Facebooku, res ne"

torek, 3. februar 2015
Mojca Mavec, Miša Molk
Miša Molk je pred dnevi na Facebooku brez dlake na jeziku spregovorila o tem, kaj si misli o dejstvu, da je brez oddaje, o Mariu Galuniču, Janezu Lombergarju in Mojci Mavec. O tej je napisala: "In potem me pred dnevi sreča na hodniku večno izmuzljiva in malce tudi sprenevedava Mojca Mavec in reče: »Kaj mečkaš s to oddajo? » in mimogrede pozabi na vse svoje goljufije in mečkarije,  preko katerih si je ustvarjala medijsko podobo, na prošnje in tegobe, preden je njena oddaja zagledala luč slovenskega televizijskega sveta. Prav jaz sem umestila njeno oddajo Čez planke v program. A, ko se je po vseh padcih uspela rehabilitirati v jutranjem programu, Ljerka tam, Ljerka zdaj tu, je dobila moč izreči nekaj samozavestnega. Ojej, ojej,… " In kaj na to pravi voditeljica oddaje Čez planke? Mojca je potrdila, da je izjavo videla in pravi: "Če ste kdaj srečali Mišo, potem veste, da je gobčna, neposredna, spontana, tako smo vedno komunicirali v njenem uredništvu in tako so bile tudi izrečene moje besede o njeni oddaji. V času njenega urednikovanja je prišlo v program mnogo priljubljenih oddaj, med njimi tudi Čez planke, to smo sodelavci vedno radi poudarili, tudi v medijih, ne razumem pa takih objav na facebooku, res ne." (vir: Slovenske novice)
Komentarji:
 1. Anonimni pravi:
  3.2.15 ob 22.03

  Prav iz te Mišine izjave se vidi kako žleht oseba je to v resnici. Nekoga povprašaš, kaj je z oddajo, češ, naj že pride na tv, potem pa dobiš takšen medijski rafal... A zdaj bo Mišika izkoristila vsako priložnost, da bo gnoj zlivala po vseh, ki za razliko od nje imajo oddajo? Kako so nesposbni, kako jih brez nje ne bi bilo, kako je ona boljša od njih. A je res tako težko stvari preustit mlajšim in se častno umaknit?

 2. Seka pravi:
  4.2.15 ob 07.37

  Miša bi se lahko dostojanstveno umaknila,ne da sedaj tako netaktno in nespoštljivo pljuva po vseh,ki še imajo svoje oddaje.Na televiziji je že tako,da ljudje raje gledajo mlajše ženske in s tem bi se morala sprijazniti na lepši način.

 3. b2 pravi:
  4.2.15 ob 09.13

  Kot da nas zanimajo interna obračunavanja na RTV. Boli me k*.

 4. miha pravi:
  4.2.15 ob 10.18

  Saj si pametna, lepa, inteligentna,sposobna......
  ampak, kaj češ,stara si! Narod rajši gleda mlade frise, čeprav klatijo neumnosti, jecljajo in pačijo. Tako je.

 5. Ivana pravi:
  4.2.15 ob 10.48

  Draga Miša svet se vrti tako ,da mladi prihajajo starejši odhajajo ,ko si bila ti mlada je bilo enako .Tako pač je in ne vem da tega nočeš videti...

 6. heh pravi:
  4.2.15 ob 11.33

  A to surlo rdečo nekdo celo še gleda?
  Skrajni čas, da se lepo zamenja cela garnitura na rtv-ju.
  Vse odpustit pa se ne bojo mogli več kregat.
  Drugače se pa starejše ponavadi premakne v ozadje. Ne morete biti na tv-ju 60 let. Potem gledanost pade.

 7. mia pravi:
  4.2.15 ob 19.07

  Prav boleče je gledat njen zdemoliran obraz, ki je, žal, primeren samo še za v kak freak show. Njeni cajti so mimo.

 8. anđelina pravi:
  5.2.15 ob 20.00

  pa še prav je povedala...sory Mojca-kar je res je res!

 9. Anonimni pravi:
  6.2.15 ob 11.04

  a tale ...urina mavec še prepisuje, krade, svoje kolumne iz tujih časopisov? tatica zvita.

 10. Anonimni pravi:
  6.2.15 ob 11.25

  kradejo itak vsi, tudi ta portal samo prepisuje :)