Kvak.com

Miša Molk razkrila zakulisne igrice na RTV Slovenija!

nedelja, 1. februar 2015
Miša Molk, Mario Galunič, Ula Furlan, Mojca Mavec, Janez Lombergar
Miša Molk je dala intervju za revijo Obrazi, kjer pa niso objavili delov, kjer se je razgovorila o razmerah na RTV Slovenija, kako je bilo, ko so njeni hčerki Uli Furlan ukinili oddajo in zakaj po vsem tem času tudi sama nima svoje oddaje. Legenda nacionalke se je zato neobjavljene dele odločila objaviti kar na svojem Facebooku in zanimivosti ne manjka. Miša je brez dlake na jeziku povedala, kaj si misli o uredniški politiki Maria Galuniča, kako jo je okoli prinašal Janez Lombergar in kako zna zase poskrbeti Mojca Mavec, v njeni družbi pa se spreneveda. Za več kliknite link v viru! (vir: Facebook
Komentarji:
 1. Cinik pravi:
  1.2.15 ob 14.52

  Sploh mi ni jasno:
  1.) Kdo sploh še gleda TV na splošno?
  2.) Če že gleda TV, zakaj bi gledal RTV Slovenija?
  3.) Zakaj te ustanove enostavno ne ukinemo?

 2. Anonimni pravi:
  1.2.15 ob 22.42

  Ji pa res teče voda v grlo. Upokoji naj se, nr pa da sanja oddaje. Ima Tv Slovenija trenutno hvala bogu veliko dobrih voditelejv in ne potrebuje Molkove in njene netalentirane hčerke. Kaj njej tukaj ni ajsno? V tujini bi anredili raziskavo priljubljenosti sredi šova in jo skenslali po treh oddajah, če bi se izkazalo, da je ljudje ne marajo, pa naj mama reče kar hoče.
  Ni važno kdo gleda TV Slovenija. Tv Slovenija je bila njihova dolgoletna molznica denarja, v kateri si je denar in službe razdelejvla zaprt krog ljudi. Da si prišel zraven, si pa moral ali nudit določene usluge ali bit kako drugače koristen.

 3. bibi pravi:
  2.2.15 ob 06.53

  Roko na srce,Ula se res ni glih izkazala kot voditeljica. Kaj je pol če je njena hči. A to pomeni da če je mati dobra voditeljica mora bit pa še hčerka. Bolj kuhinja kot pa talent.

 4. analkanal pravi:
  2.2.15 ob 07.59

  a v nus?
  ne, v anus!
  je to nov pozdrav pri razvedrilcih tvs?
  da, miša, so te odjebal, ker nis drgačna!

 5. ferdo pravi:
  2.2.15 ob 12.15

  baba stara naj gre v penzijo če ima splo zadosti delovne dobe h
  e

 6. Nini pravi:
  2.2.15 ob 14.47

  Anonimni, a bolehaš za disleksijo?

 7. Anonimni pravi:
  2.2.15 ob 14.52

  sej hvalabogu da so uli ukinili oddajo ker je nesposobna, to mišo molk pa tut ne vem kdo še hoče gledat. je kar v redu, tako kot je.

 8. Anonimni pravi:
  2.2.15 ob 19.05

  Saj te ljudi ne briga ali jih kdo želi gledat ali ne, ali imajo gledanost ali ne. Oni hočejo samo dobro plačano službo. Ob nizkih rejtingih se pa itak vedno izgovarjajo, da je to javna televizija, ki mora gledat na "kvaliteto" ne na gledanost za vsako ceno. Žal kvalitete ni, je samo brezglavo razmetavanje denarja.

 9. MIMI pravi:
  11.2.15 ob 20.05

  TV SLOVENIJA BI MORAL PREGLEDATI SPISEK ZAPOSLENIH ZA UPOKOJITEV. GOSPA JE NAPOLNILA 60 LET, SVOJE JE ODDELALA DOBRO, NA RAČUN TEGA PA POBRALA TOLIKO SMETANE, KOT JE NA TV SLOVENIJA NI BIL DELEŽEN NIHĆE (MOGOČE MILOVANOVIČ). ALI PA TUDI TUKAJ PRAVILA ZA MIŠKO MOLK NE VELJAJO? MARSIKOGA SO V JAVNIH SLUŽBAH PRISILNO UPOKOJILI, VENDAR SPET ... KAKOR KOGA. EJ, SLOVENIJA!

 10. Anonimni pravi:
  11.2.15 ob 21.10

  SAJ ČE BI DELALA FIZIČNA DELA ZA STROJEM, BI KOMAJ ČAKALA UPOKOJITEV. TAKO KOT MARSIKATERI FIZIČNI DELAVEC.PREDOBRO JI GRE NA DELOVNEM MESTU.

 11. Bajsa pravi:
  12.2.15 ob 07.24

  Upam, da bo gospa Molkova uresničila napoved in bo odšla na drugo televizijo. TV Slovenija bo razbremenila plačevanja visoke plače, njeno lepo pisarno bo morda zasedel nekdo, ki vseeno nekaj dela ? Koliko časa bi Molkovo gledali na komercialnih televizijah lahko samo ugibate. Mišika, go home !

 12. MARČ pravi:
  12.2.15 ob 08.19

  misa najboljse bos naredila ce gres v Irak za samomorilko.da ne bo Slovenija mela vec stroskov z tabo