Kvak.com

Blaž Švab - ljubezen našel s prikupno rjavolasko?

torek, 30. december 2014
Blaž Švab, Modrijani
Blaž Švab je bil na koncertu Bryana Adamsa v Ljubljani opažen s prikupno rjavolasko, poroča revija Nova. Med koncertom kanadskega rockerja sta se menda objemala in poljubljala, čeprav naj bi bil on pri tem bolj zadržan. Frontmen skupine Modrijani govoric ne želi komentirati, češ da je bilo o njegovem zasebnem življenju napisanega že preveč. (vir: Nova, zurnal24.siSlovenske novice
Komentarji:
 1. Seka pravi:
  31.12.14 ob 08.51

  Prav ima.Več bo povedal,bolj ga bodo opravljali in mleli.Pameten "Modrijan"!

 2. Anonimni pravi:
  31.12.14 ob 11.40

  Ja od živi v medijih od tega, da ustvarja famo okoli svojega ljubezenskega življenja. Posledično je to azstonj reklama itd. Dvomim, da mu je v interesu, da ga "pustijo pri miru".
  So pa te "novičke" včasih tako posiljene in očiten PR z njegove strani,da je kar hudo. Teh skrivnostnih rjavolask, svetlolask, rdečelask imajo bralci že vrh glave in jasno je, da so takšne novičke, ki niti s sliko niso podkrepljene, navaden konstrukt. Drugič naj eni plača, da mu pozira s hrbtom, bo bolj prepričljivo.

 3. meho pravi:
  31.12.14 ob 17.50

  Le kaj mu bo punca-če ljubi fante.

 4. Cinik pravi:
  1.1.15 ob 16.20

  Spet en tipičen plestenjak-tozon-švabski medijski spin. Le s katero od dveh "rjavolask" na priloženi sliki so ga videli - z levo "pokončnolaso" ali s sredinsko "brezlaso"?

 5. čmrlj pravi:
  20.12.15 ob 14.21

  Preveč napihnjen pa ženske plitke lovače