Kvak.com

Marko Gorela (Gostilna išče šefa): v Portorožu bolj priljubljen kot med gledalci

torek, 9. december 2014
Marko Gorela, Gostilna išče šefa
Marko Gorela dela in živi v Portorožu - njegove kuharske mojstrovine so zelo priljubljene med gosti Grand Hotela Portorož, ki obiskujejo a la carte restravracijo Mediteran. Kljub temu, da Marko ni postal zmagovalec šova Gostilna išče šefa, pa je dejstvo, da si je v šovu edini prislužil samostojno "signature jed" na meniju Gostilne, pred njim pa je kapo snel tudi Bine Volčič, ki je priznal, da kaj takega v treh sezone Gostilne ni uspelo še nikomur in bi si ga želel v svoji gostilni. (vir: govori.se) Več
Komentarji:
 1. blabla pravi:
  10.12.14 ob 09.43

  Glede na to, da je svojo lastno kreacijo premalo spekel, dvomim, da je bila to njegova kreacija, sicer pa v šovu ni pokazal, razen nenehnega stokanja in opravljanja, prav nič. Tako, da mi ni jasno, kako so lahko njegove kuharske mojstrovine tako priljubljene. Glede tega, da je Bine pred njim snel kapo, bi se pa tudi dalo govoriti.

 2. Seka pravi:
  10.12.14 ob 10.19

  Dej blabla,me zanima,kaj imaš ti za pokazat.Kako si lahko tko zajeban,da pišeš,da ni pokazal prav nič!?Žlehtnoba ena!

 3. Pepi pravi:
  11.12.14 ob 16.30

  Res bi imela v imenovanem hotelu slab občutek, če bi vedela, da kuha on. Zaradi nehigiene. Groza ga je bilo gledati.

 4. Vid pravi:
  11.12.14 ob 17.15

  Če tako delajo v hotelu kot je on v gostilni da je piščance tri dni v naprej spekel , jih zmrznil in potem čez tri dni odmrznil in pogrel , imajo potem v tem hotelu bolj švoh hrano.

 5. cucl pravi:
  11.12.14 ob 19.52

  seka ta marko dela a la carte meni, torej dela v menzi. obvlada pizdoliranje, pluvanje gostov, ko naročajo jedi, ki jih ne zna skuhat. sicer pa to ni bla njegova jed ampak skupinska s tekmovanj. drugač je pa skoz hotu pripravljat raviole?? temu se reče menza kuhar :)

 6. Buba pravi:
  11.12.14 ob 19.58

  Pa ste spet nekomu fauš na tem forumu (tipično Slovensko). Fant dela v eni najboljši restavraciji v Sloveniji in enem najboljšem hotelu, ima stevilne medalje, med drugim tudi iz kuharske olimpijade, Bine ga je pohvalil kot najboljšo samostojno jed, ki je bila na meniju, pa še vedno eni govorite, da nima znanja. Jaz sem bila že 4 krat v tem hotelu in med drugim jedla v a la carte restavraciji, pa je bila hrana odlična. Aja torej če vi trdite, da fant nima pojna, Bine pa je napisal, da bi edino njega imel v svoji restavraciji (pri članku kliknite na gumb VEČ) potem bine po vašem nima pojma!

 7. Vid pravi:
  12.12.14 ob 00.11

  @Buba - pa kaj je treba tvoj nacionalizem notri vpletat ?? kaj ko je bil Almir nevoščjiv Valeriju si tudi napisala ( tipično bosansko ) ???
  - ima medalje torej očitno zna veliko, samo v šovu ni pa pokazal nič od tega ( Bine je isto rekel da je pokazal svoje znanje samo zadnji dan ) zadnje 5 tednov se je pa svaljal po gostilni in jamral. On če bi tako delal kot zadnji dan ves čas bi zmagal z levo roko, da pa ni si je pa sam kriv.

 8. Buba pravi:
  12.12.14 ob 09.53

  Vid, kdo omenja nacionalizem, pa bosanščino... Povedati sem hotela, da me moti to, da se na forumu (na vseh) vedno nekoga pluva in tipične zadeve. Glej gostilno nisem gledala, ker imam druge obveznosti, verjam da poba ni bil primeren za gostilno, ne pomeni pa to, da potem pluvate po njem, ker imate vi druge favorite. Poznam osebno Bineta (imam tudi svojo restavravijo), pa sva govorila na to temo. Dejal mi je samo to, da ta oddaja ni namenjena temu, da zmaga najboljši kuhar temveč tisti, ki je najbolj simpatičen do občinstva. Sicer pa brez veze, da to komentiram na tem forumu, ne bom nič dosegla, še posebej pa se mislim kregati, mam pa pravico do svojega mnenja.

 9. Vid pravi:
  12.12.14 ob 10.37

  @biba - če zaradi enega komentarja, kritike obtožuješ cel narod z nevoščljivostjo je to nacionalizem.
  Saj ker nisi gledala pa ne veš kaj je vse delal, povej mi kaj bi naredila inšpekcija pri tebi v restavraciji če bi piščance 3 dni v naprej spekla in jih zmrznila, potem pa čez 3 dni pogrela in postregla gostu, tako kot je delal Marko - dokler ni šef Bine tega opazil in znorel.

  On je pokazal svoje znanje samo zadnji dan, prej pa skoraj nič. Ti se sploh ne zavedaš kakšni packoni so bili Marko,Anže in Almir - tako da me čudi da jih Bine ni opozoril na higieno.

 10. Seka pravi:
  12.12.14 ob 13.03

  Mejduni Vid,ti pa res vse veš,vse znaš,gledaš vse oddaje,zakaj se pol tko skrivaš tlele na kvaku?Pejt v akcijo in pokaži kaj znaš,da ne boš samo pametoval...Dejanja so tista,ne soljenje pameti!

 11. Vid pravi:
  12.12.14 ob 17.01

  @seka - pa o čem ti govoriš ?? saj to je ravno pri Marku : govoril je o medaljah in kaj vse zna, pokazal ni pa nič od tega v vseh tednih - edino zadnji dan je pokazal tisto kar bi mogel od začetka
  - in če bi to pokazal bi zmagal brez problema, ker pa ni si je pa sam kriv