Kvak.com

Kmetija: Nov začetek - Jasmina sama sebi postavila transparent "Dobrodošla doma"?

ponedeljek, 1. december 2014
Kmetija: Nov začetek, Jasmina Galinec
Jasmina Galinec živi v majhni vasi, kamor se je vrnila po izpadu iz resničnostnega šova Kmetija: Nov začetek. Menda je za dobrodošlico dobila transparent z napisom "Dobrodošla doma", a je bralec Slovenskim novicam izdal, da si ga je Jasmina postavila kar sama. V domači vasi naj bi bila namreč nezaželena. In kaj pravi na to Jasmina, ki tudi med sotekmovalci ni bila najbolj priljubljena? "Že 28 let živim v majhni vasi, kjer se vsi poznamo. Ja, nekateri so me res gledali postrani, a dejstvo je, da v tej vasi živi precej starejših ljudi, ki ne razumejo in se niti ne zavedajo, kaj se je dogajalo. Na govorice se ne oziram, saj je veliko tudi takih ljudi, ki me radi pohvalijo. Transparent pa sta postavila moj brat in mož." (vir: Slovenske novice)
Komentarji:
 1. gzgzgzg pravi:
  1.12.14 ob 21.16

  Kaj se pa zdaj izgovarjaš na starejše ljudi. Pač te ne marajo,ker si dokazala kakšen poden si.

 2. Dot pravi:
  1.12.14 ob 21.24

  Ne vem zakaj bi verjeli nekemu anonimnemu viru, ki se še z imenom me upa izpostavit. Če ima čas opazovati kdo postavlja transparente in zatem ažurno kliče Slovenske Novice, že nima ves koleščkov v glavi.

 3. Anonimni pravi:
  1.12.14 ob 21.47

  Takšen je pač folk po slovenskih vaseh. Vsi so naročeni na Slvoenske novice in komaj čakajo, da kakšno lakalno aferico sporočijo svojemu najljubšemu časpisu, ki je, kakršen pač je. Niso brez veze pred leti hodili ljudje o terenuv vsako slovensko vas in iskali nove naročnike omenjenega časopisa. Vsebina je zelo prialgojena željam bralcev. :)

 4. Dot pravi:
  2.12.14 ob 00.49

  Ma ja, se strinjam Anonimni. Danes sem jo gledala v oddaji "Zvezde" na Planet TV. Vprašali so jo kar nekaj provokativnih vprašanj, več kot ostale izpadle tekmovalce. Odgovarjala je precej korektno in sem dejansko dobila vtis, da so jo prikazali slabšo, kot je v resnici, ker se pač prodaja, gleda. Heightened reality, kot bi se temu reklo.
  Nikakor ne trdim, da je super oseba, ker definitivno ni in je pokazala tudi svoje muhe, ampak vsaki vaški tračari s pet minut časa in naročnino na Novice pač ne gre verjeti.

 5. vascanka pravi:
  2.12.14 ob 09.08

  Dragi anonimnez! Lepo si predstavil kraj jurkloster in kaksni ljudje zivite v tem kraju.kakor vidim na transparentu je napisano dobrodosla doma in ne dobrodosla v vasi.in kaj imas ti dragi anonimnez veze s teem.vidi se da je samo za domace in za njo.ce bi te bilo vsaj malo v hlacah bi se izdal kdo si ostati anonimnez je najlazje in to pomeni da si vaski tracar in delas sramoto vasi vasi.

 6. lezba trezba pravi:
  2.12.14 ob 11.30

  iz jurkloštra so izgnali čarovico makarovpičko.

 7. heh pravi:
  2.12.14 ob 11.31

  Kdor je tej lažnjivki verjel naj se začne spraševati kaj vse so mu v življenju že natrosili.

 8. m ici pravi:
  2.12.14 ob 16.41

  vesela sem, da te več ne gledam na kmetiji.

 9. metka pravi:
  4.12.14 ob 08.37

  V domači vasi tako ali tako vsi več vejo,
  včasih še sam ne veš toliko o sebi, kot vedo o tebi kokoši
  zunaj kurnika

 10. Anonimni pravi:
  4.12.14 ob 14.56

  Mi iz naše vasi že vemo kaksna je in ni potrebno nobenemu ugotavljati in trditi nekaj o njej , saj sploh neveste kaksna je po karakterju in obnasanju, na televiziji so predstavili cisto realno podobo o njej , v zivo oa je se stokrat slabse, in nic cudnega ni ce bi si transparent naredila sama, saj v nasi vasi nima obozevalcev, lep pozdrav!

 11. Anonimni pravi:
  5.12.14 ob 18.16

  JASMINA JASMINA, POGLEJ KAJ SI SI ZAKUHALA.A BOŠ LAHK ŽIVELA S TEM, KAJ VSE SE GOVORI.KONČNO SMO PA ITAK SAMI PRIČE TVOJIM IZBRUHOM, HINAVŠČINO IN LAŽEM. KAKO SE POČUTIŠ SEDAJ KO TE VSI IGNORIRAJO. JE LEPO A.

 12. gustl pravi:
  7.12.14 ob 12.23

  Ti pa tudi za dve minuti nazaj neveš kaj čvekaš,zaveži kljun,pa bodi hvaležna,da te Jožek še prenaša.

 13. Anonimni pravi:
  9.12.14 ob 18.34

  Kaki Jožek. JOSIP mu je prav ime. Tako ga je sama predstavila sotekmovalcem.Ja prava Jasmina si ni kaj .HINAVSKA IN OBREKLJIVA.

 14. Irena pravi:
  12.12.14 ob 14.34

  Pustite jo pri miru. Ne vem, kaj je s tem narobe, če ji mož in brat postavita transparent? Pač, ljudje, ki te imajo radi, ti to pokažejo. Tudi meni so ga prijatelji postavili za rojstni dan, ker me imajo radi. Pa se ni nihče spotaknil ob to. Nekatere je pa potrebno popljuvati do nezavesti... Škoda.