Kvak.com

Kmetija: Nov začetek - Lara Goršek Kos dobila brco v glavo!

sobota, 29. november 2014
Kmetija: Nov začetek, Lara Goršek Kos
Lara Goršek Kos, ki so jo gledalci spoznali v resničnostnem šovu Kmetija: Nov začetek, je pri delu s konji dobila že nekaj poškodb. A najhuje je bilo, ko je s konji delala v Belgiji in je pri tem od kobile prejela brco v glavo. Svetlolaska na srečo ni bila huje poškodovana: "Zadela me je na mesto, kjer je senčni reženj. Bolelo je kot svinja. Lahko bi mi zlomila nos ali lobanjo." (vir: Slovenske novice)
Komentarji:
 1. Anonimni pravi:
  29.11.14 ob 20.01

  a zatose je obnašala kot idiot, se ji je mal zmešalo v glavi

 2. barby pravi:
  30.11.14 ob 12.59

  Kljub temu, kakršnakoli je bila Lara. Tega kar je ona doživela v preteklosti, ne privoščim niti svojemu sovražniku. Kajti nikoli ne veš, kdaj se lohk to zgodi tebi kaj takega. Edino bi na srce položila, kot Lari in Žani, da ne po fb-kmetija nov začetek in se skrivata pod lažnima imeni, ker sta kljub temu zelo prepoznavni po določenih zadevah, ki jih ne bi tlele naglas razlagala. Torej HELENA ENA in SARA SARCY, prosim bodita fer in dajta svoj realni fb. Zlo lahko vaju je prepoznati, če veš kako???

 3. Razočarana pravi:
  30.11.14 ob 14.51

  Pozdrav. Barby kako pa ti veš, da sta Žana in Lara bile v kmetiji pod lažnimi imeni? A ju poznaš? Te dve bi že jaz na začetku poslala domov, ker res dosti nista delale, tisti pa, ki so bili pridni pa delavni pa so že na začetku mogli odit domov. Res ni lepo, da se taki leni ljudje prijavljajo na kmetijo in druge šove kot sta tile dve potem pa še pod lažnim imenom. Taki odnos kot sta imele Žana in Lara in pa še nekateri drugi (Miha,..) res ni lep in ne vem če so taki ljudje tudi v resničnem življenju tak hudobni ali pa se samo na TV kažejo kak slabe osebnosti so. Lp

 4. barby pravi:
  30.11.14 ob 15.33

  Ne, ne razočarana...narobe si me prebrala. Na facebook-u kmetija nov začetek, se onidve predstavljata pod nickom, ki je izmišljen. Na kmetiji sta pač bili pod imeni, kot so pravila. Torej Lara je Lara in Žana je Žana. Vendar če greš mal čekirat na fb-kmetija nov začetek imata onidve komentarje in če dobro slediš, kak besedni zaklad uporabljata, jih takoj razkrinkaš. Torej ne vem, jz grem na fb, kot Barbara in se spustim v debato, recimo Denis to in ono. In ker se z Denisom nista razumeli, takoj ugotoviš isti besedni zaklad in preveč vesta kako bo na koncu! Meni ne Lara in Žana mi nista na kmetiji bili všeč, ker res nista kaj bog ve delali. Šinfali sta pa na 100 na uro. Beda od teh dveh in ne vem, kako bosta v lifu prišli skozi............sicer taki pridejo kr dobro, ker gredo čez trupla če je potrebno.

 5. barby pravi:
  30.11.14 ob 15.38

  in takih oseb Lara in Žana, jz ne potrebujem v svojem življenju, preveč se imam rada, da bi si iskala tako družbo. Imam prijateljice, ki so v pravem pomenu prijateljice in ne rabim se objemati in poljubljati, da vemo kok si pomenimo in si zaupamo. In vse smo poročene in nobeni ni prišlo na misel, da bi za poročno darilo dali svojim možem kolegice v posteljo. Tudi to je ena beda. Da svojemu možu daš za darilo svojo najboljšo frendico. Moraš res biti močno odpiljen

 6. mici pravi:
  30.11.14 ob 17.44

  Taki kozi kot sta ti dve ne sodita v svet žensk.

 7. baby pravi:
  30.11.14 ob 19.53

  Dajte no, nehajte polemizirat in moralizirat...pometita prej pred svojim pragom-ker ne vesta da se vam mazanija vstrajno nabira........

 8. Pepi pravi:
  30.11.14 ob 20.53

  Pa res ne vem, kako je Lara delala s konji. A samo po eno uro na dan? Kot na kmetiji? Težko vejamem, da zna delati več.

 9. Anonimni pravi:
  1.12.14 ob 00.16

  Če imajo doma konje ziher zna mal več kot so ji skozi očitali v tistem šovu. Poudarek na ŠOVU. Pa tudi če za kmetijo skrbita tudi njena starša. To je povsem normalno. Ampak ona bo še naprej živela z njihovo kmetijo in konji, Denis bo pa recimo babe preganjal po mariborskih kafičih in glumil velikega depiliranega fuzbalera 5. lige.Tako da ne pametujte kaj preveč koliko kdo dela in ne, pa koliko je kdo sposoben. V tistem šovu so vsi "delali" samo za nagrado, ne pa zato, da bi bilo dejansko res kaj pametnega narejenega. Tisto delo je delo za gledalce oz. precej podobno sizifovemu delu, sploh ko so jim vse požgali.

 10. barby pravi:
  1.12.14 ob 07.45

  Točno tako Anonimni podpis.

 11. kozorog pravi:
  1.12.14 ob 10.55

  Kakšna novica, dol padeš... Kobila brcnila avšo v glavo in je bolelo ko svinja... Same živali...

 12. Dejan pravi:
  4.12.14 ob 15.26

  Še dobr da je dobla v glavo... Tam ji nima kej bit... Za možganske poškodbe je prvi pogoj ta, da imaš sploh možgane... In tud če jih ima, so ji zdej revici otekli na velikost oreha...

 13. Anonimni pravi:
  4.12.14 ob 18.00

  kometarkmetiješov

 14. Anonimni pravi:
  5.12.14 ob 03.23

  Ziher ma več v glavi kot Denis. :) Me res zanima kako je on to računal, da je dvem obljubil vsakemu polovico nagrade (če jo dobi), pa enim parim po 10.000 evrov itd.
  Denis bi očitno res naredil vse za ta denar, laganje je še najmanj. Zato pa mu gre tako v nos Lara, ker ga je zelo hitro prečitala.

 15. alfa pravi:
  5.12.14 ob 12.07

  Denis ni niti enkrat omenil, da bo denar delil, to je zraslo v Larini glavi-