Kvak.com

Slovenija ima talent: izpadli Tilen Pusar meni, da je "zmagovalec nekdo, ki ga lahko oblikujejo po trendih"

nedelja, 9. november 2014
Slovenija ima talent, Tilen Pusar, Saša Einsiedler
Kljub temu, da se je na avdiciji talent šova Slovenija ima talent uvrstil v nadaljnji izbor, pa Tilen Pusar ni preživel izbire žirantov za polfinalni nastop. A bivši mož Saše Einsiedler, s katero sta ob njuni ločitvi precej javno prala umazano perilo, se s tem ne obremenjuje preveč in je svoje oboževalce preko Facebooka pomiril: "Hej, dragi ljudje! Hvala za podporo in ne bodite razočarani. Gre za šov in pop kulturo, kjer mora biti zmagovalec nekdo, ki ga lahko oblikujejo po trendih. Ekipi Pop-tv-ja sem hvaležen za korektno sodelovanje in odlično priložnost, kako v "prime" time terminu predstaviti svojo glasbo in s tem razširiti svojo publiko. To mi je odlično uspelo in sem zaradi tega vesel. Rock on, se vidimo na prihajajočih koncertih." (vir: Facebook)
Komentarji:
 1. Cinik pravi:
  10.11.14 ob 19.25

  Kdo pa je ta model? A ja, že vem, leta 2006 ga je Saška E. v verskem tisku (Družina, Ognjišče) opisovala kot idealnega moškega, najlepšega (!!) Slovenca, idealnega kristjana, dobrega poslovneža.

  Ehm, me res zanima, če še vedno tako misli....

 2. jodlar pravi:
  11.11.14 ob 12.50

  ma dejte no, kak dec, da javno blati bivšo partnerko, halo, to ni dec ampak baba

 3. Anonimni pravi:
  11.11.14 ob 13.48

  Ta Tilen res ne ve kaj bi sam s sabo, ga očitno daje druga puberteta. V oddaji Bojana Požarja je rs "lepo" govoril o svojem nekdanjem zakonu, češ kako njemu to zdaj za "kariero" škodi, da je Saša njegova bivša. Roko na srce, če ne ni bil njen bivši, živi bog ne bi vedel zanj. A to niti ni pomembno. Če je kaj krščanskega v njem in če mu je zakon kdaj kaj pomenil, bi tudi zavoljo otrok raje držal jezik za zobmi in nekatere stvari raje obdržal azse oziroma v zasebni sferi.