Kvak.com

Tina Petelin - bila kot bager in že letela iz šova Top 4

ponedeljek, 3. november 2014
Top4, Tjaša Kokalj, Tina Petelin
V šovu Top 4 so morale tekmovalke oblikovati oglas v tiskanem mediju za lepotno kliniko. Nekdanja miss Slovenije Tina Petelin, ki je med lepoticami, ki se potegujejo za službo v podjetju T2, se je pri nalogi povezala z Anito in Nastasjo, a si zaradi svoje dominantnosti in neupoštevanja idej drugih takoj nakopala zamere. A tudi komisija nad njenimi idejami ni bila navdušena, saj so ji očitali, da gre celo za plagiat in da druge tekmovalke niso mogle pokazati, kaj zmorejo: "Ona je kot bager gazila čez vse in uveljavljala svojo željo. Ta samostojno včasih toliko zasenči vse ostale, da enostavno ne upajo sodelovati." Tekmovalke so nato odločale, katera mora oddajo zapustiti in Tina se je morala pričakovano posloviti. (vir: zurnal24.si)
Komentarji:
 1. heh pravi:
  4.11.14 ob 10.43

  Po drugi strani pa če pustiš, da te nekdo "povozi" to dosti pove tudi o tebi. Takega ne bi zaposlil nikoli.
  Pa tale voditeljica?
  Karizme toliko kot nagačena čivava. Komu se je zdela "dobra" odločitev, da da njeno ime v samo oddajo?
  Že tam bi nekdo moral letet iz službe. V tem primeru bi vsaj blo kakšno prosto delovno mesto v tem podjetju...

 2. boky pravi:
  4.11.14 ob 13.25

  se strinajm s tabo heh..kdo jim je pa kriv če ostale nimajo zadosti samozavesti..je pa res da v službah take rabijo da znajo samo kimat in so tiho..da delajo kot drugi rečejo..

 3. kura pravi:
  10.11.14 ob 23.25

  tale petelinka je taki spranec da joj. njena aroganca je cedalje vecja z njeno telesno tezo. Men je ona v vsem tak zaigrana, more bit ful žalostna deep down.

 4. Anonimni pravi:
  17.11.14 ob 21.13

  Pet linova je res več kot zoprna ženska!Da je pa včeraj zmagala ??,ne vem , kako ji je ime, je pa tudi žalostno! Fuuj baba!