Kvak.com

Anja Jenko se ne sleče za vsakega!

nedelja, 26. oktober 2014
Anja Jenko, Playboy, Aleš Bravničar
Anja Jenko je zadovoljna z odzivi na njene gole fotografije v reviji Playboy. Čeprav se je Anja že večkrat slekla na televiziji in nasploh na socialnih omrežjih rada objavlja precej razkrite fotografije, pa je glede tega, kdo jo slika, izbirčna - če je za Playboy ne bi slikal znani Aleš Bravničar, se raje ne bi slekla: "Ko sem rekla, da se grem fotkat za Playboy, sem vedno rekla, da se grem slikat za Bravničarja ali pa se ne bom. Saj nočem reči, da se z drugim ne bi, ampak mi je zelo pomembno, kakšen fotograf je, kaj dela, kakšen stil ima in ali mi je všeč." (vir: zurnal24.si)
Komentarji:
 1. Anonimni pravi:
  26.10.14 ob 19.53

  anja jenko bi se slekla za vsakogar ki ima dovolj denarja

 2. Anonimni pravi:
  27.10.14 ob 10.25

  tipičen produkt permisivne vzgoje, deca slovenksih tajkunčkov, ki je imela vedno vsega polno rit in si domišljala, da živijo svoj mali Hollywood .Ampak, to je še vedno Slovenija in tudi Anja Jenko je navadna nitko i ništa in premlada za takšno reputacijo kot jo ima. Lepa ni, pač kolikor je lepote v mladosti, ki pri njej hitro plahni, pametna očitno tudi ne, imel jo je že skoraj vsak, tisti, ki je niso, so pa lahko videli v Playboyu česa ne zamujajo.

 3. Anonimni pravi:
  27.10.14 ob 12.22

  Kaj vidjo tipi na tej zensk? Sami zobje in obrvi so jo.

 4. pik pravi:
  27.10.14 ob 21.34

  kokoš ko ni retuširana je pa obup

 5. Anonimni pravi:
  29.10.14 ob 02.50

  za 21-letnico zgleda grozno. slači se pa itak povsod, še v tisti oddaji zmenek na slepo. največja slovenska attention whore

 6. sara pravi:
  29.10.14 ob 12.46

  Ni niko i nista, ona je posebna, ker je hci prvorazrednih drzavljanov in lahko afne gunca. Meni je cisto povprecna, ne vem kaj vidijo na njej.

 7. Anonimni pravi:
  29.10.14 ob 13.51

  Vidijo radodajko in zgodbo z njenim fotrom. Tipična razvajena smrklja, ki se upre volji staršev. Ona je pa premlada, prenaivna in najbrž tudi prenaumna, da bi dojela, da ljudje okoli nje samo izkoriščajo to. Seveda ne naredi ničesar proti svoji volji, ampak vsi jo samo spodbujajo k stvarem, ki so v resnici slabe zanjo. Noben ji ne pove odkrito, da v tem, kar počne ni ničesar zavidanja vrednega, da samo budalo dela iz sebe. Ko bo to dojela, če bo, bo morda že prepozno.