Kvak.com

Slovenija ima talent: žiranti že imajo svoje favorite

ponedeljek, 6. oktober 2014
Žirija šova Slovenija ima talent očitno v letošnji sezoni že ima svoje favorite. Rok Golob se je navdušil nad Jazz Ladies, za katere je prepričan, da bodo daleč prišle. Branko Čakarmiš ima misijo, da letos poiščejo moškega zmagovalca talentov in prepričan je, da je to Anej Piletič, ki spominja na Justina Bieberja. Prvič pa je zlati gumb uporabila Ana Klašnja, ki jo je ganil plesni nastop Barbare in Klemna. Barbara je namreč zaradi cerebralne paralize od rojstva na vozičku, a Ana je mnenja, da to ni ovira in par bo tako lahko nastopil v polfinalu. Žirija pa se je muzala ob nastopu Marije Kopljar. Gospa iz Maribora je namreč na oder prišla z oboo, ki pa je očitno ni še nikoli igrala - nastop je bil pravi stand up biser, nad Marijino svojevrstno komedijo pa je bil navdušen predvsem Rok. (vir: Slovenske novice)
Komentarji:
 1. Pepi pravi:
  7.10.14 ob 08.44

  Škoda, da gospa ni priglasila svojega nastopa kot komedijo. Res od srca sem se nasmejala in dobila bi moj veliki da za super šov. Čestitke za pogum.
  Joj, kako bi rada imela vsaj kanček samozavesti nekaterih nastopajočih.

 2. Anonimni pravi:
  7.10.14 ob 10.27

  Če se je samo šalila, potem je bilo smešno. Če je bila resna, je pa zelo žalostno

 3. abata pravi:
  7.10.14 ob 13.13

  Norca se delajo iz nas. Do sedaj je bil samo eden kandidat, za katerega bi lahio rekli, da je talent. Groza !!!

 4. ab pravi:
  7.10.14 ob 13.26

  Stand up biser?!!! Pa vi niste normalni! Tako mučne scene že dolgo nisem gledal na tej blesavi televiziji.

 5. nera pravi:
  8.10.14 ob 07.15

  pa kakšne bedarije

 6. miha pravi:
  8.10.14 ob 08.06

  Krasna scena! Tako se nisem že dolgo nasmejal.

 7. Anonimni pravi:
  8.10.14 ob 12.40

  Bolano

 8. tanja pravi:
  8.10.14 ob 17.27

  tale gospa mi je delovala nekam sumljivo-imam občutek da so jo "nastavili".Kako pa je lahko sploh prišla na oder če so vsi imeli prej predizbore kjer so morali pokazati svoj talent.Tudi gospod ki je lani"štrikal"si je letos pripeljal še boljšo polovico in sta skupaj "fušala" na odru...Hočejo narediti šov ker mislijo kako smo zaplankani da bomo vse njihove fore kupili.Kraja časa-da gledamo tako nezanimive "talente" in v uri in pol eno uro reklam