Kvak.com

Kmetija: Nov začetek: Miha se ni pustil zapecati Klemnu

sreda, 1. oktober 2014
Kmetija: Nov začetek, Miha Kavčič
V šovu Kmetija: Nov začetek sta se Miha in Klemen zapletla v intimen pogovor. Miha je kot deklarirani gej vzbudil precej pozornosti in tudi Klemen se sprašuje, kakšen je seks med dvema moškima, zato je Mihi rekel: "Enkrat bom res poskusil." A Miha Klemnovega eksperimentiranja ni želel izkusiti na sebi in mu je odvrnil, da z njim že ne. Klemen je bil vztrajen: "Saj se ne bom zaljubil vate." Miha pa mu je priporočil, naj poskusi kar s kom drugim ...  (vir: Slovenske novice)
Komentarji:
 1. kristalček pravi:
  2.10.14 ob 07.49

  Razpičkana kmetija dobiva nove dimenzije, kar bo, je že, močno vplivalo na pridelek solate. Seksualna kriza je, kako do orgazma, pač en kurc. Miha si je pred šovom naredil dovolj zaloge, zato mu je Klemnova ponudba očitno odveč. Miha je preveč pameten, da bi se dajal v zobe. Ugled je le ugled.

 2. Jan pravi:
  2.10.14 ob 11.32

  Miha meče slabo luč na veliko gejev, ki hočemo živeti normalno življenje. Bistvo borbe za pravice je v glavnem bilo, da nas širša javnost dojema kot ljudi, ki nismo drugačni, Miha pa nas pošilja nazaj za desetletje, kjer smo geji ženske v moških telesih, z visokimi petkami in bleščicami. Pfuj.

 3. kristalček pravi:
  2.10.14 ob 13.14

  Vsi smo drugačni in nič drugačni in nič pomembno s katere strani gledamo. Seveda je to za razumne, ki razumejo, da je vse kar je zemeljsko, normalno. Kmetija je le zaslužkarski šov z enim samim ciljem, to je 50 jurjev. Miha ima prav gotovo več ciljev, najmanj pa dva in jebe se mu za kmečko nagrado. Je edini lik in izjemno priden, ki ve kaj hoče tudi za takrat, ko se izmuzne iz tega džumbusa. Visoke petke so le del predstave in promocije. Mater, ti čevlji s petkami so pa dobri, verjetno tudi poceni niso. Zaradi njega se pač ni treba imeti za slabega geja in biti obremenjen z ''ozko pametjo'' okolice, saj ima vsak možnost in pravico živeti po svoje in s kurcem tam, kjer mu paše.

 4. Pepi pravi:
  2.10.14 ob 13.50

  Kristalček, prav imaš.
  Oba je prijetno poslušat, čeprav je Klemen večkrat prevulgaren. Ima pa definitivno prav, predvsem kar se tiče triperesne deteljice. Predvsem Žana in Lara sta dejansko neprebavljivi. Ni besed za njuno puhoglavost ... in vse ostalo.

 5. kristalček pravi:
  2.10.14 ob 22.40

  Tako zmixanega mixa še v večji mix, že dolgo ne. Solze, nežnosti in čustva so bruhale, kot islandski ognjeniki; več pepela, kot ognja. Vse zgleda kot Daltoni, ki so bili največji luzerji zahoda. Bolj so ropali, bolj so sedeli v zaporu. Oče Dalton je bil na 'tiralici' vreden vsaj 10 tisoč ameriških jurjev, njegovi sinovi pa le po 2O. Pa pravijo, da so otroci največji zaklad. Kurac od tega, največji stroški ja, ne pa zaklad. Klemen pizdi, babe tilijo, Miha pa je videti plašen in prav gotovo je že odtuhtal, kako se izmazati iz dreka. Kavbojski klobuk, deška drža in drobne nožice ojačane z nogavičkami Hilfinger ga ohranjajo modro priljubljenega, kar si tudi zasluži in tudi je. Ko je objemal mamico Darinko, je to naredil iskreno, kot to zna le on. Le kaj mu je, da postaja tako čustven, na moimente pa celo pristranski. Poštenjak biti v klapi Dalton je težko. Kdo bo le Lucky Luke. Jementi, ta kmečka kmetija je res zabavna.

 6. kristalček pravi:
  2.10.14 ob 22.44

  Tako zmixanega mixa še v večji mix, že dolgo ne. Solze, nežnosti in čustva so bruhale, kot islandski ognjeniki; več pepela, kot ognja. Vse zgleda kot Daltoni, ki so bili največji luzerji zahoda. Bolj so ropali, bolj so sedeli v zaporu. Oče Dalton je bil na 'tiralici' vreden vsaj 10 tisoč ameriških jurjev, njegovi sinovi pa le po 2O. Pa pravijo, da so otroci največji zaklad. Kurac od tega, največji stroški ja, ne pa zaklad. Klemen pizdi, babe tulijo, Miha pa je videti plašen in prav gotovo je že odtuhtal, kako se izmazati iz dreka. Kavbojski klobuk, deška drža in drobne nožice ojačane z nogavičkami Hilfinger ga ohranjajo modro priljubljenega, kar si tudi zasluži in tudi je. Ko je objemal mamico Darinko, je to naredil iskreno, kot to zna le on. Le kaj mu je, da postaja tako čustven, na moimente pa celo pristranski. Poštenjak biti v klapi Dalton je težko. Kdo bo le Lucky Luke. Jebementi, ta kmečka kmetija je res zabavna.

 7. pepi pravi:
  3.10.14 ob 14.33

  Jaz. Mi je ful zabavno. Ceprav bi se veckrat kar zjokala nad lastnosti Slovenceljnov.

 8. slovenec pravi:
  3.10.14 ob 20.00

  saj slovenceljni še niso slovenceljni, če živijo v sloveniji in si privoščijo tukaj več, kot pa v svoji matični domovini, ker tam nebi bili tako sprejeti, vsi vedno kritizirate slovenijo, pojdite drugam in delajte isto tam, pa da vas vidim, kako in kdaj vas bodo sprejeli

 9. Anonimni pravi:
  3.10.14 ob 23.30

  Temu Klemnu se pa vdi, da ima samo osnovno šolo. Pa težki lajf gor ali dol. Njegovo početje je porazno, me čudi, da se to tolerira, da ni v pravilih šova kakšnih pogojevoziroma omejitev tudi glede psihičnega izživljanja nad sotekmovalci.

 10. božo pravi:
  4.10.14 ob 08.17

  l. ni jasnih pravil o delu in obnašanju
  2. odhod čez ograjo bi morali takoj kaznovati - kristino -
  3. take izbruhe klemena bi morali kaznovati
  4. hrane nebi smela dobiti tudi ona, ko je vrgla krožnik
  skratka to ni kmetija, ampak leglo razvajenih in brezobzirnih ljudi
  bilo bi me sram, da sem v sorodstvu z enim od teh razvajencev

 11. tery pravi:
  4.10.14 ob 08.20

  jan - prav imaš, miha se obnaša in govori kot da je edini gej, naj bo, obnaša se pa naj tudi drugače, mi ostali geji se ne oblačimo v ženske in nosimo čevlje, ki so namenjene ženskam, razen če ni transvestit kot marlena, ki se velikokrat oglaša in kritizira ženske

 12. drago pravi:
  5.10.14 ob 11.18

  Klemnovo obnašanje bi morali kaznovati to se nebi smelo dovolito ,da vrši mobing in žali kje ste odgovorni na PLANET TV neka pravila bi pa morali imeti in preprečiti to svinjarijo sram vas bodi.

 13. drago pravi:
  5.10.14 ob 11.20

  Klemnovo obnašanje bi morali kaznovati to se nebi smelo dovoliti ,da vrši mobing in žali kje ste odgovorni na PLANET TV neka pravila bi pa morali imeti in preprečiti to svinjarijo sram vas bodi.

 14. slovenec pravi:
  5.10.14 ob 15.36

  planet tv bi morali plačati kazen, ker ne izvajajo človekovih pravic, mobing klemena, če si je kristina premislila in že odšla, se nebi smela vrniti in še biti kaznovana, nenazadnje ti kandidati so se sami prijavili in bi morali vedeti kaj jih čaka, sram me je, da imamo take ljudi kot so kristina in njene prijateljice, groza da se javno tako spuščajo na nivo podna, potem pa pričakuj kaj bo iz njihovih otrok

 15. Anonimni pravi:
  5.10.14 ob 18.40

  Vsi ki to gledate ste pomilovanja vredni.

 16. janes pravi:
  6.10.14 ob 11.34

  geji so geji, tukaj pac ni razlik.

 17. iks pravi:
  8.11.14 ob 14.16

  pederčine, fuj in fej