Kvak.com

O sporu z Jinny Ribič spregovorila tudi mama Filipa Kocijančiča

petek, 19. september 2014
Jinny Ribič, Filip Kocijančič
En teden mineva od mnogo prezgodnje smrti Filipa Kocijančiča. Njegovo dekle Jinny Ribič in njegova družina so si očitno kmalu skočili v lase, saj so od nje zahtevali hladilnik in računalnik, Jinny pa so mnogi očitali tudi, da na Facebooku ne bi smela objaviti kraja in ure pogreba. Filipova mama Dita Kocijančič se je odzvala: "To je brez manire, brez pietete, brez spoštovanja do mojega sina." Prav tako misice nihče ne namerava izseliti, kot je Jinny trdila, "da pa gre za stanovanje, ki je last celotnega bloka, zato bodo o tem, ali lahko Filipova izbranka ostane v njem, odločali vsi stanovalci." S pepelom se sedaj posuva tudi Jinny, ki pravi, da ji je žal, da je o teh stvareh javno spregovorila. (vir: zurnal24.si)
Komentarji:
  1. Pepi pravi:
    21.9.14 ob 11.43

    Saj ji ni zameriti. Je pač misica. NO, zamerijo ji vsekakor lahko vsi, lahko pa razumemo, zakaj je to naredila. Puhoglava misica. Se opravičujem tistim, ki niste puhoglave. Vas je pa res zelo malo.

  2. Anonimni pravi:
    21.9.14 ob 14.53

    It s tem v medije je neumno. Da se ta stari par dni pos mrti sina grebejo za HLADILNIK, pa tudi marsikaj pove. Očitno jim že prej ni bila všeč, ampak dejstvo je, da je bila z njim nekaj let in da jo je on očitno imel rad, pa vseeno kaj si je o tem mislila okolica. Je imel pač poseben stil življenja. Zanj je bila ta prava in to je vse, akr je pomembno. Še dobr, da ni bil bogat, sicer bi to bejbo živo odrli.